Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. A rămas cu roţile în sus în mijlocul drumului, dar a avut noroc


Un tânăr din Sălaj s-a răsturnat cu un autoturism VW Golf pe Drumul European E81, dar a ieşit din maşină teafăr pe picioarele sale, refuzând să fie transportat cu ambulanţa SMURD la spital


Sâmbătă după-amiază, în doar câteva ore, pe raza judeţului Sălaj au avut loc trei evenimente rutiere grave, soldate cu un mort şi doi răniţi.

Încă se sâmbătă seara, Ştiri din Sălaj a scris despre accidentul de la Rus, în care un bătrân în vârstă de 75 de ani s-a găsit sfârşitul la volanul unui tractor, în ciuda intervenţiei făcute de echipajele medicale venite la faţa locului.

Mai apoi, pe drumul judeţean DJ 191C, între municipiul Zalău şi localitatea Aghireş (comuna Meseşenii de Jos), un autoturism a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit în mărăcinişul de la marginea şoselei. Şoferul a suferit răni şi a fost transportat la spital. Vezi AICI mai multe amănunte pe acest subiect.

În fine, tot sâmbătă după-amiază, în jurul orei 14.00, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Sălaj a ieşit “şifonat” bine după un alt eveniment rutier, petrecut de data aceasta pe Drumul European E81, ce face legătura între municipiile Zalău şi Cluj-Napoca.

În timp ce rula pe Dealul Gorgana, între localităţile Sânmihaiu Almaşului şi Poarta Sălajului (com. Românaşi), şoferul unui Volkswagen Golf înmmatriculat în judeţul Sălaj a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat şi a rămas cu roţile în sus, chiar în mijlocul drumului, blocând una dintre cele două sensuri de mers.

Surprinzător, conducătorul auto a ieşit rapid din autoturismul avariat şi a dat asigurări martorilor speriaţi că se simte bine…

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie de la poliţie şi pompieri.

Pompierii militari de la Detaşamentul Zalău au deplasat în zonă nu mai puţin de trei autospeciale, între care şi una de descarcerare.

După cum am precizat deja, victima nu era încarcerată în momentul sosirii echipajelor de intervenţie.

Mai mult, şoferul de 28 de ani e refuzat să meargă cu ambulanţa SMURD la spital, precizând că se simte bine….

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj