Connect with us

HANDBAL

Dunărea Brăila a schimbat antrenorul


După parcursul slab din acest campionat, Dumitru Berbece a fost demis de la Dunărea, iar în locul său a fost adus Aurelian Roşca


După ce acum doi ani a fost vicecampioana României, Dunărea Brăila este în acest campionat mai aproape de retrogradare reuşind să acumuleze doar un singur punct în şapte etape.

Conducerea a decis că la echipă este nevoie de un şoc, astfel că după şase etape, antrenorul Dumitru Berbece a fost demis. În locul său a fost adus un antrenor cu nume, este vorba de Aurelian Roşca.

Acesta a urmărit din tribune partida dintre Dunărea Brăila şi SCM Rm. Vâlcea, în care formaţia de la Dunăre a suferit un nou eşec. Roşca a fost instalat în funcţia de antrenor luni, urmând să debuteze la noua sa echipă la final de săptămână, când Brăila va juca la CSM Roman.

Aurelian Roşca a antrenat de-a lungul timpului echipele HCM Râmnicu Vâlcea, CSM Bucureşti, HCM Baia Mare, SCM Craiova, Corona Braşov, Oltchim Râmnicu Vâlcea (antrenor secund), Rulmentul Braşov, Universitatea Remin Deva, echipa naţională de junioare a României, echipa naţională de senioare a României (antrenor secund), CNE Râmnicu Vâlcea. Roşca are în palmares medalia de argint cu HCM Baia Mare, în 2016, în Liga Naţională, două medalii de bronz în Cupa României cu SCM Craiova în 2015 şi cu HCM Baia Mare în 2016.

A câştigat Supercupa României cu HCM Baia Mare. În Liga Campionilor a ajuns în sferturile de finală cu HCM Baia Mare, în 2016. În plan internaţional, Aurelian Roşca are două medalii de aur cu echipa de junioare a României, prima la Campionatul European din 1999, cea de a doua la Campionatul Mondial din 2014.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL