Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici a scăpat de sancţiunile Comisiei de Disciplină


Sancţionat cu 1.500 de lei după o partidă amicală din vară cu SCM Rm. Vâlcea, managerul echipei HC Zalău a contestat deciza Comisiei de Disciplină de la FRH şi a avut câştig de cauză la Comisia de Apel


Chiar înainte de startul sezonului, Gheorghe Tadici s-a ales cu sancţiuni din partea Comisiei de Disciplină pe motiv că ar fi avut un comportament nesportiv faţă de arbitri la partida amicală dintre SCM Rm. Vâlcea şi HC Zalău.

“Sunt nişte aberaţii şi utopii. În ultimii ani nu a mai existat aşa ceva, fapt ce le-am spus şi celor de la Comisie. Am făcut apel şi aştept să văd ce decizie va lua Comisia de Apel. Ar fi mai bine dacă am vorbi mai mult de handbal şi cum facem să rezolvăm problemele de handbal şi de performanţă”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Managerul grupării sălăjene a căutat să îşi facă dreptate şi a mers la Comisia de Apel.

Se pare că Tadici a avut dreptate şi a avut câştig de cauză, astfel că în urma şedinţei Comisiei de Apel, acesta a scăpat de sancţiune.

“Referitor la apelul formulat de Prof. antrenor Gheorghe Tadici, împotriva Hotărârii CCD nr. 2 din data de 28.08.2018, Comisia de Apel hotărăşte: Admite apelul, desfiinţează Hotărârea nr. 2 a CCD şi înlătură sancţiunea aplicată în cuantum de 1.500 lei”, se arată în comunicatul Comisiei de Apel.

De precizat că tehnicianul Zalăului a avut mici probleme şi în jocurile din cupele europene, astfel că acesta a fost suspendat două etape încă din sezonul trecut.

Primul meci fără antrenor pe bancă a fost returul din Turcia cu Kastamonu Belediyesi GSK.

Mai apoi, Gheorghe Tadici a fost în tribune la prima partidă din Cupa EHF din acest sezon, este vorba de întâlnirea cu Borussia Dortmund de la Zalău.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 31 octombrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL