Connect with us

Ştiri din Sălaj

Coregrafi din județul Olt în schimb de experiență la colegii din Sălaj


Prin această colaborare de dorește dezvoltarea dansului popular românesc mai ales în rândul copiilor, sub semnul Centenarului Marii Uniri, al dansului popular care unește românii de dincolo și dincoace de Carpați


Un grup de coregrafi din județul Olt vor fi prezenți în această săptămână în județul Sălaj, și ca urmare a unui parteneriat încheiat între Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

Coregrafii olteni vor participa miercuri, 31 octombrie, de la ora 11, în sala „Dialoguri europene” de la CCAJS la un colocviu împreună cu colegii coregrafi din județul Sălaj.

În cadrul acestui eveniment se vor împărtăși experiențe și soluții pentru dezvoltarea dansului popular românesc mai ales în rândul copiilor.

Colegii din județul Olt vor participa și la repetiții ale Ansamblurilor „Porolissum” al Casei Municipale de Cultură Zalău, „Meseșul” și „Terbete” ale Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj și „Someșul” din Jibou.

Manifestarea are loc și sub semnul Centenarului Marii Uniri, al dansului popular care unește românii de dincolo și dincoace de Carpați.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj