Connect with us

DIVERSE

FOTO. Derby nedecis între Dia Guard Divino şi Autovip Garden


Cele mai bune formaţii din Campionatul de Minifotbal Onix au remizat în runda a VI-a din Liga A, la capătul unui joc echilibrat


Trei ani la rând, Dia Guard Divino a devenit campioana Sălajului la minifotbal, dar şi în acest sezon, formaţia condusă de Florin Marian Raţ este favorită să câştige campionatul. Însă, în acest sezon şi rivala Autovip Garden şi-a întărit serios lotul, iar în aceste condiţii, situaţia s-a mai echlibrat. De fapt, în vară, formaţia şimleuană a câştigat Campionatul Regional de la Arad, după ce a învins în finală pe Dia Guard Divino, iar Autovip a mai învins campioana şi în finala Cupei Sălajului.

Cele două formaţii şi-au dat întâlnire din nou vineri seara, de data aceasta în etapa a VI-a din Liga A. Jocul a fost unul echilibrat, iar ocaziile în prima repriză au fost destul de puţine la cele două porţi. Dia Guard Divino a deschis scorul în minutul 18, printr-un şut bun din afara careului a lui Mihai Bode, iar la pauză, liderul avea avantaj minim.

Partea secundă a fost mai spectaculoasă, dar şi mai disputată. După doar 4 minute de la reluare, Autovip a egalat. A fost o lovitură liberă executată de Cătălin Anghel, mingea a fost deviată din zid, însă până la Flaviu Bărnuţiu, care a înscris din faţa porţii.

Autovip putea trece în avantaj la câteva minute distanţă, însă Mihai Moş a ratat o ocazie mare şi din câţiva metri a tras în portar. Campioana a răspuns cu două şuturi bune ale lui Ciprian Pavel  şi Andrei Bene, dar de fiecare dată s-a opus portarul Adrian Noţigan. Finalul a fost “încins”, iar Autovip a avut şi un gol anulat pentru un presupus fault la portar.

S-a terminat 1 – 1, iar după această remiză, Dia Guard Divino rămâne lider cu 16  puncte, în timp ce Autovip Garden ocupă locul al treilea, cu  13 puncte. Însă, formaţia şimleuană mai are şi o restanţă de jucat cu Autoland Hosu.

 

Autovip Garden – Dia Guard Divino 1 – 1 (0 – 1)

Au marcat: Flaviu Bărnuţiu (29), respectiv Mihai Bode (18)

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE