Connect with us

HANDBAL

Victorie zdrobitoare. Handbalistele de la CSS Zalău au marcat 52 de goluri într-un joc!!!


Elevele antrenoarelor Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae s-au impus la o diferenţă de nu mai puţin de… 45 de goluri, obţinând o victorie la un scor care seamănă mai degrabă cu un rezultat de rugby


Incredibil, dar adevărat. La finalul săptămânii trecute, junioarele III de la CSS Zalău au fost protagonistele unui joc de handbal, teoretic. Practic, rezultatul înregistrat aduce mai degrabă cu cel al unui joc de rugby sau fotbal american.

Elevele Gabrielei Muntean şi Ralucăi Nicolae au avut parte de cea mai uşoară deplasare din acest sezon, la LPS Târgu Mureş, o grupare modestă, care în primele patru etape, a marcat abia 15 goluri, dintre care, 10 într-o victorie obţinută la “masa verde” într-un 10 – 0 cu ACS Alpha Oradea, având o medie incredibilă de sub 4 goluri pe meci.

Mai mult, înaintea jocului cu CSS Zalău, târgmureşencele veneau după un eşec usturător, 65 – 3, pe terenul celor de la HC Arsenal Tureni.

În aceste condiţii, CSS Zalău era favorită clară la câştigarea acestui joc şi încă din primele minute, diferenţa de valoare dintre cele două formaţii a fost evidentă, sălăjencele desprinzându-se destul de uşor pe tabela de marcaj.

Beatrice Roş, Veres Krizstina şi Karina Ghinea au marcat gol după gol, iar la pauză, CSS Zalău avea deja avantaj de 19 goluri.

În partea secundă, junioarele pregătite de Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae au continuat recitalul şi nu s-au oprit până nu au ajuns la… 52 de goluri marcate!

În schimb, junioarele III de la LPS Târgu Mureş au reuşit cea mai bună prestaţie din acest sezon, reuşind să înscrie 7 goluri.

Pentru CSS Zalău, cele mai bune marcatoare au fost Beatrice Roş şi Vereş Krisztina, ambele autoare a 14 goluri, urmate de Karina Ghinea, cu 13 goluri.

Pentru CSS Zalău urmează sâmbătă un joc pe teren propriu cu CSS Sighişoara, o altă echipă fără victorii, şi două meciuri mai dificile la Tăureni şi Satu Mare.

“A fost un meci care ne-a ajutat şi la refacerea golaverajului şi în care am putut rula fete din lotul lărgit al generaţiei 2005. Felicitări fetelor şi mulţumim părinţilor care au fost alături de fete”, ne-a spus Gabriela Muntean.

Mai multe pe aecst subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 24 octombrie.


LPS Târgu Mureş – CSS Zalău 7 – 52 (4 – 23)

CSS Zalău: Maya Pop, Denisa Pop, Maria Giugiun – Beatrice Roş (14 goluri), Veres Krisztina (14), Karina Ghinea (13), Bianca Baczo (5), Paula Maliţa (3), Ana Lungu (3), Bianca Topan, Andra Suciu, Camelia Topan, Roxana Pădurean şi Miruna Labo. Antrenor: Gabriela Muntean. Antrenor secund: Raluca Nicolae


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL