Connect with us

LIGA I

Dia Guard Divino şi Autovip Şimleu se duelează în derby-ul campionatului


Cele mai titrate echipe de minifotbal din Sălaj joacă azi de la ora 21.00 la Baza Sportivă ONIX Traian, în derby-ul etapei a VI-a din Liga A. Deşi gruparea condusă de Florin Raţ a cucerit eventul în Sălaj, şimleuanii au câştigat ultimele două jocuri directe, mai întâi la Campionatul Regional de la Arad, apoi la Cupa Sălajului


Mare, meci mari vineri seara, de la ora 21.00, la Baza Sportivă ONIX Traian din Zalău!

Într-un joc din etapa a VI-a a Ligii A de minifotbal, ultimele două campioane ale Sălajului se confruntă pentru supremaţia judeţului.

Dia Duard Divino – de o parte –  vine după un sezon în care a cucerit titlul şi cupa, sperând să câştige al patrulea titlu judeţean consecutiv.

De cealaltă parte, Autovip Şimleu Silvaniei a făcut senzaţia în afara judeţului, deoarece la Campionatul Regional (zona Nord-Vest) de la Arad a cucerit medalia de aur şi ulterior a ajuns la faza finală.

Mai mult, şimleuanii au reprezentat Sălajul pentru prima dată în istorie în Champions League, unde au ajuns în şaispezecimi.

Deşi în Sălaj este doar vicecampioană, Autovip are un moral bun înaintea partidei, deoarece în ultimele două confruntări directe, adică finala Campionatului Regional şi finala Cupei Sălajului, Adrian Dregan şi compania au învins campioana Dia Guard!

Ca urmare, întâlnirea din această seară se arată una încinsă în care cele două combatante vor să arate cine e “jupânul” în Sălaj!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I