Connect with us

FOTBAL

SPECIAL. Nuntă în fotbalul sălăjean: “Tassotti” a marcat şi în viaţa personală! GALERIE FOTO şi VIDEO


Cosmin Sabou – unul dintre puţinii fotbalişti sălăjeni care a respirat aerul tare de pe prima scenă a fotbalului românesc – s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Cristina. La nuntă au fost peste 200 de invitaţi, printre care s-au aflat şi persoane din fotbalul sălăjean, în special colegi de la Olimpic Bocşa, echipă pentru care „Tassotti” joacă din 2015. În carieră, sălăjeanul a evoluat pentru Armătura Zalău, FC Bihor, Liberty Salonta, Gaz Metan Mediaş, Unirea Alba Iulia, FC Hunedoara, FC Bihor, FC Zalău, Arieşul Turda


În fotbalul sălăjean, Cosmin Florin Sabou (n. 16 ianuarie 1980) este un nume important, fiind printre puţinii jucători sălăjeni care a ajuns să evolueze la cel mai înalt nivel din România, în Liga 1.

”Tassotii” – cum îl cunosc majoritatea prietenilor – a început fotbalul la juniorii de la CSS Zalău, apoi a ajuns la Armătura Zalău, la care a evoluat aproape cinci ani, fiind în lotul formaţiei zălăuane şi în perioada în care gruparea de sub Meseş evolua în Liga a II-a.

După ce Armătura s-a desfiinţat, Cosmin Sabou a continuat să joace în Liga a II-a, la FC Bihor şi Liberty Salonta, cu gruparea din Salonta reuşind să promoveze în Liga 1.

A respirat aerul tare din Liga 1!

Cariera lui Cosmin Sabou a continuat la FC Hunedoara, dar din 2007 a ajuns la Gaz Metan Mediaş, grupare la care a stat până în 2010. La formaţia ardeleană, fotbalistul zălăuan a bifat şi două sezoane în primul eşalon, iar în prima ligă, ”Tassotti” a şi marcat câteva goluri importante.

După frumoasa experienţă de la Mediaş, fotbalistul a mai jucat la Unirea Alba Iulia, iar din 2011 a venit la FC Zalău, unde a fost printre cei mai buni jucători, fiind şi căpitan.

S-a despărţit de FC Zalău în 2014, dar a continuat să joace în fotbalul profesionist, pentru Arieşul Turda, până în 2015, când fotbalul a fost trecut pe planul secund.

În acel an, Cosmin Sabou a decis să se axeze pe partea profesională, însă a mai continuat să joace în Liga a IV-a Sălaj, la Olimpic Bocşa, unde evoluează şi în prezent.

Şi la minifotbal, Cosmin Sabou are performanţe notabile, fiind campion european cu Naţionala României, în 2015.

Tot la minifotbal, el a fost campion judeţean cu echipa Euro Dezmembrări.

Patru perechi de naşi! Fotbaliştii Cozmin Cozma şi Ioan Barou, printre părinţii spirituali

După toată cariera avută, Cosmin Sabou se poate declara împlinit. Tot împlinit se consideră Tassotti şi în viaţa personală, după ce duminică s-a căsătorit cu aleasa inimii sale – Cristina.

Nunta a avut loc la Prestige Events, în Zalău, dar mai întâi, tinerii însurăţei au trecut pe la Biserica ”Sfânta Treime” din Zalău, unde a avut loc cununia religioasă, iar starea civilă a avut loc tot în Zalău, dar în urmă cu două săptămâni.

Alături de tânăra pereche au fost patru perechi de naşi, Florin Pop şi Natalia – Mircea Fărcaş şi Cristina, din partea miresei, în timp ce din partea mireului, părinţii spirituali au fost Ioan Barou şi Loredana şi Cosmin Cozma cu Ramona.

Ioan Barou este nimeni altul decât conducătorul de la Olimpic Bocşa, cel care a şi insistat ca Tassotti să se transfer la Bocşa în urmă cu trei ani, iar Cosmin Cozma este unul dintre cei mai buni prieten ai fotbalistului. Cei doi au fost colegi la Armătura şi FC Zalău, dar şi acum în Liga a IV-a, la Olimpic Boşca.

Invitaţi din lumea “sportului rege”

Peste 200 de invitaţi au fost alături de miri la acest eveniment, iar printre ei s-au aflat şi persoane din lumea fotbalului.

Lista a fost deschisă de fostul său antrenor de la FC Zalău – Călin Pop, urmat de Laurenţiu Mândru şi Marius Cozma, foşti colegi de la Armătura, Flaviu Bărnuţiu de la Dumbrava Gîlgău, Maior Istvan de la Unirea Mirşid, Sorin Chifa – fost jucător la Armătura, Artur Ciontoş – AS Creaca Jac şi a continuat cu colegii de la Olimpic Bocşa, Cosmin Cozma, Rareş Bărnuţiu, Gabriel Cighi, Robert Niculăuţ, Adrian Bob şi portarul Vlad Bonţe.

Cum mai mulţi jucători de la Bocşa împreună cu conducătorul Ioan Barou au participat la nunta colegului lor, partida dintre Olimpic şi Sportul Şimleu a fost amânată, cel mai probabil urmând să se dispute după terminarea turului.

Revenind la nuntă, să spunem că nuntaşii s-au distrat pe cinste, iar atmosfera a fost întreţinută de DJ Sergiu Pop.

A fost şi un program de muzică populară susţinut de renumita interpretă Denisa Minodora Rolnic.

”Le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi la acest eveniment important din viaţa noastră. A fost o nuntă reuşită, cum ne-am aşteptat să fie şi cred că toată lumea prezentă s-a simţit foarte bine”, a spus Cosmin Sabou.

Redacţia Sportul Sălăjean le urează tinerilor căsătoriţi Casă de Piatră, sănătate, bucurii şi împliniri!

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 31 octombrie.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. hihi

    26 October 2018 at 12:14

    foarte cunoscuta rolnica, pe unde a mai cantat in afara de alba ca zapada?
    hooooopaaaa biiiiineeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL