Connect with us

FOTBAL

Campioana Sălajului, ţinută în şah la Chieşd!


Unirea Mirşid a avut mici emoţii şi cu ultima clasată, fiind condusă de AS Chieşd cu 2 – 1. Până la urmă, liderul s-a impus cu 3 – 2 la primul meci în care Flore Pop a condus echipa în calitate de antrenor


În runda trecută, campioana Unirea Mirşid a pierdut surprinzător pe teren propriu cu CS Barcău Nuşfalău, iar după acest joc la echipă s-a produs un şoc şi Mihai Bode a renunţat la funcţia de antrenor.

Conducerea a decis ca interimatul să fie asigurat de Flore Pop – cel care a debutat pe banca tehnică la partida cu AS Chieşd.

Având în vedere că Unirea s-a duelat cu ultima clasată, părea să aibă un joc uşor, însă nu a fost  deloc aşa, iar în prima repriză gazdele s-au ţinut “scai” de adversari.

Chiar dacă oaspeţii au avut ocazii printre care şi două bare prin Ciprian Pavel şi Claudiu Băican – cel care în acest joc a evoluat atacant – până în minutul 40 scorul a fost 0 – 0.

Până la urmă, liderul a marcat prin Ciprian Pavel, cel care a trimis un şut la colţul lung din 6 m, după ce a primit o centrare din lovitură liberă.

S-a intrat cu 0 – 1 la vestiare, dar nici bine nu s-a reluat jocul şi gazdele au egalat dintr-un penalty transformat de Marius Argylean.

Gazdele au prins curaj şi după aproximativ 10 minute au trecut în avantaj, golul de 2 – 1 marcat de Cosmin Nemeti fiind cu puţină şansă, din faţa porţii.

Simţind pericolul, Unirea a fost mai responsabilă şi a asediat poarta adversă, astfel că  după o serie de ocazii, Ciprian Pavel a făcut 2 – 2, marcând dintr-o pasă primită de la Bogdan Ciaca.

Tot Pavel a fost la finalizare şi trei minute mai târziu când a şutat din prima, după o minge primită de la Paul Pintea, iar scorul a devenit 2 – 3.

Pe final, formaţia condusă de Călin Bereschi putea face chiar scor, însă a ratat numeroase ocazii.

“Am câştigat la limită, însă cred că am avut vreo cinci bări şi alte ocazii mari. Adversarii în schimb au avut trei ocazii şi au dat două goluri.  Mă bucur că am debutat cu o victorie ca şi antrenor la Unirea Mirşid. Această funcţie implică o responsabilitate mai mare, dar important că am câştigat acest meci, fiindcă am avut mari probleme de lot. Până când se va găsi o altă soluţie voi rămâne eu antrenor şi sper să obţinem rezultate cât mai bune. Le mulţumesc celor din conducere şi jucătorilor care au avut încredere în mine şi m-au pus în această funcţie”, a spus Flore Pop.

Mai multe pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 24 octombrie.


AS Chieşd – Unirea Mirşid 2 – 3 (0 – 1)

Au marcat: Marius Argylean (‘46) şi Cosmin Nemeti (‘57), respectiv Ciprian Pavel (‘40, 66 şi 69)

AS Chieşd: Raul Chiş – Bogdan Spin, Gabriel Gomboş (‘82 Andrei Lingurar), Remus Lingurar, Mihai Gui, Mircea Seran (‘46 Andrei Morar), Dragomir Lingurar, Daniel Lingurar, David Lingurar, Cosmin Nemeti (‘84 Ioan Talpoş) şi Marius Argylean. Rezerve: Adi Lingurar – Ciprian Bărnuţiu, Florin Varga şi Dorel Seran. Delegat: Gheorghe Temian

Unirea: Sergiu Dalnoki – Sebastian Moroti, Radu Blaga (cpt.), Raul Iliese (‘46 Paul Pintea), Marius Bereschi (‘75 Viorel Chende), Ciprian Bărnuţiu, Alexandru Puşcaş, Bogdan Ciaca, Vlad Tohat, Ciprian Pavel şi Claudiu Băican. Rezerve: Ciprian Nagy, Florin Pop, Sergiu Bercean, Nicolae Rad şi Marcel Mureşan.  Delegat: Călin Bereschi. Antrenor: Florin Pop

Au arbitrat: la centru: Bogdan Puşcaş (Zalău), asistenţi: Adrian Iancău (Derşida) şi Dull Patrick (Sărmăşag)

Observator AJF: Nicolae Danciu (Zalău)

Jucătorul meciului: CIPRIAN PAVEL


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL