Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău, debut perfect în noul campionat. REZULTATE COMPLETE


În prima etapă din Seria Vest, gruparea de sub Meseş a câştigat cu 3 – 1 disputa de pe teren propriu cu CSS CNE Lapi Dej


Cu un lot mult schimbat faţă de sezonul trecut Volei Club Zalău arată bine, cu o serie de juniori de la CSS Zalău. Gruparea condusă de Gabriel Terheş a avut un debut perfect de campionat, iar în prima etapă a reuşit o victorie de 3 puncte în meciul de pe teren propriu cu CSS CNE Lapi Dej.

Primele două seturi au fost la discreţia zălăuanilor, iar după 25 – 21 în primul set, gazdele s-au impus şi în cel de-al doilea cu 25 – 22. Setul trei a aprţinut dejenilor care s-au impus la o diferenţă de 9 puncte, dar gruparea de sub Meseş a revenit rapid şi nu a mai acordat nicio şansă adversarilor în setul patru, în care zălăuanii s-au impus cu 25 – 19.

Astfel, Volei Club Zalău a obţinut toate cele 3 puncte şi are moral bun pentru partida din etapa a II-a, când gruparea de sub Meseş va juca în deplasare la ProVolei Arad. Şi Arădenii au reuşit tot o victorie de 3 puncte în prima etapă şi au trecut cu 3 – 0 de CSU Braşov. Din păcate, în Seria Vest au rămas doar 5 echipe, după ce CSS 2 Baia Mare s-a retras chiar înainte de startul campionatului. În aceste condiţii, în prima rundă CSU Timişoara a stat, iar în runda a doua va avea liber CSS CNE Lapi Dej.


Rezultatele din prima etapă:

Volei Club Zalău – CSS CNE Lapi Dej 3 – 1 (21, 22, -16, 19)

ProVolei Arad – CSU Braşov 3 – 0 (16, 22, 20)

CSU Timişoara a stat

Etapa a II-a se dispută sâmbătă, astfel:

ProVolei Arad – Volei Club Zalău

CSU Braşov – CSU Timişoara

CSS CNE Lapi Dej stă


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A2