Connect with us

FOTBAL

FOTO. Răzvan Faur aduce victoria pe final pentru AS Creaca Jac


Gruparea condusă de Samir Sabou a fost condusă pe terenul rivalei locale, Largiana Românaşi, însă a reuşit să revină în ultimele 10 minute ale jocului, graţie reuşitelor golgheterului Răzvan Sabou şi mijlocaşului Răzvan Faur


Cea mai în formă echipă din Seria Est îşi continuă seria victoriilor consecutive şi după disputarea etapei a IX-a. AS Creaca Jac a obţinut a şaptea victorie consecutivă, chiar pe terenul rivalei locale, Largiana Românaşi.

Jocul dintre cele două formaţii a stârnit un interes sporit pentru localnici, iar la duelul dintre cele două “vecine” au asistat zeci de persoane, aflate în micuţa tribună amplasată la marginea terenului de joc de la Românaşi. Jocul a fost unul foarte disputat între cele două echipe, ambele formaţii practicând un joc deschis şi spectaculos.

Totuşi, după mai bine de o jumătate de oră de joc, a venit şi primul gol. George Marian a marcat pentru oaspeţi, însă după doar câteva minute, Valentin Raţiu a restabilit egalitatea, astfel că la pauză s-a intrat cu 1 – 1. În partea secundă, la echipa oaspete a intrat şi Flaviu Ciurbea, revenit la gruparea din comuna Creaca, după o pauză îndelungată.

Chiar dacă a lipsit, mijlocaşul celor de la AS Creaca Jac nu şi-a “pierdut” imaginaţia şi uşor-uşor au început să se înmulţească ocaziile la poarta lui Paul Sălăjan. Însă, Răzvan Sabou, Adrian Sabou şi George Marian au ratat ţinta.

Contrar cursului jocului, Largiana Românaşi a trecut în avantaj. După un triunghi superb de pase, Dumitru Moga a scăpat singur cu Ionuţ Spătărelu şi l-a învins pe portarul oaspeţilor cu un lob de efect. La acest scor, AS Creaca Jac s-a “aruncat” în atac, dar efectele s-au văzut abia în ultimele 10 minute ale timpului regulamentar. Adrian Sabou a luat o acţiune pe cont propriu, a intrat în careul gazdelor şi a pasat excelent în faţa porţii, de unde Răzvan Sabou a îndeplinit o simplă formalitate.

“Giuvaierul” celor de la AS Creaca Jac a trecut în mai multe rânduri pe lângă golul doi, însă nu a fost ziua lui. În cele din urmă, golul victorie a venit cu trei minute înainte de final. Răzvan Faur a şutat plasat de la aproximativ 20m şi a adus cele trei puncte în tabăra echipei sale. A fost a şaptea victorie consecutivă pentru gruparea condusă de Samir Sabou.


Largiana Românaşi – AS Creaca Jac 2 – 3 (1 – 1)

Au marcat: Valentin Raţiu (‘44) şi Dumitru Moga (‘70), respectiv George Marian (‘36), Răzvan Sabou (‘80) şi Răzvan Faur (‘87)

Largiana: Paul Sălăjean – Adrian Todoran (cpt.), Alexandru Chichişan, Ioan Pop, Alex Man, Cristian Loghin, Paul Cioban, Valentin Raţiu, Dumitru Moga, Cristian Marincaş şi Adrian Achim. Rezerve: Alex Galiş, Adrian Mocan, Denis Coş, Paul Achim şi Egri Iosif. Delegat: Andrei Cristian Traian

AS Creaca Jac: Ionuţ Spătărelu – Rareş Pripon, Alexandru Gorgan, Robert Marian, Andrei Surducan, George Marian, Răzvan Faur, Sergiu Brie, Răzvan Sabou (cpt.), Adrian Sabou şi Daniel Faur. Rezerve: Marius Taloş, Ciprian Terec, Mircea Pripon şi Flaviu Ciurbea. Delegat: Samir Sabou

Au arbitrat: la centru: David Sacota (Peceiu), asistenţi: Ionuţ Marincaş şi Patric Goie (ambii din Zalău)

Observator AJF: Ioan Fabian (Jibou)

Jucătorul meciului: ADRIAN SABOU


Adrian Sabou, jucător AS Creaca Jac: „A fost un meci dificil, însă în cele din urmă am reuşit să obţinem victoria. Am reuşit să ne mobilizăm mai bine în a doua repriză şi rezultatul s-a văzut pe tabelă. Largiana Românaşi este o echipă destul de bine închegată şi cred că vor pune probleme pe viitor şi altor echipe, dovadă meciurile bune din acest start de campionat. Cât despre noi, avem un grup unit şi am reuşit să legăm o serie de victorii. Sperăm să ne continuăm forma bună, însă ne aşteapză câteva meciuri de foc cu primele clasate din serie. Însă avem avantajul de a-l avea pe Răzvan Sabou în lotul nostru şi acest lucru s-a văzut în bunul mers al echipei”.


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL