Connect with us

DIVIZIA A2

O nouă echipă se retrage din campionat!


Prezentă anul trecut în prima ligă, CSS 2 CNE UKRO Baia Mare a dispărut din peisajul voleiului mare


În vara anului trecut, CSS 2 CNE UKRO Baia Mare promova surprinzător în prima ligă a voleiului românesc. Mai mult, în meciurile de pregătire, echipa alcătuită în majoritate din juniori câştiga la Zalău în faţa fostei campioane CS Volei Municipal cu scorul de 3 – 0!

În sezonul trecut, tânăra formaţie pregătită de Virgil Rău a avut o aventură în Divizia A1, dar în vară a retrogradat. Pentru noul sezon, echipa din Baia Mare fusese repartizată din nou în Seria VEST a Diviziei A2, acolo unde în anii trecuţi avusese o prestaţie bună.

Din păcate, gruparea din capitala Maramureşului s-a retras din campionat. Se pare că decizia vine după o reclamaţie  la minister, cum că cheltuielile  la liga secundă sunt foarte mari. Până la urmă, jucătorii nu vor rămâne pe drumuri, deoarece aproape toţi erau de fapt componenţii echipei de juniori I, care evoluează sub aceeaşi denumire în Campionatul Naţional de juniori.

De precizat că anul trecut în lotul maramureşenilor s-au aflat şi trei jucători originari din Zalău, este vorba despre Tudor Magdaş, Versényi Levente şi Paul Abrudan.

Primul a fost transferat în timp sezonului trecut la Tricolorul Ploieşti, acolo unde a şi reuşit eventul! În vară, sălăjeanul a ajuns la Unirea Dej, adică tot în prima ligă.

Din păcate, Versényi Levente a renunţat la voleiul de performanţă şi s-a canalizat mai mult spre şcoală. Astfel, în acest moment, Paul Abrudan este singurul voleibalist din Zalău aflat în lotul echipei ce joacă la juniori I.

1844 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A2