Connect with us

CUPELE EUROPENE

Harma van Kreij, jucătoare Borussia Dortmund: “Le urez baftă celor de la Zalău în competiţiile interne”


Handbalista grupării germane a remarcat echipa şi jucătoarele Zalăului, însă după ce partida din oraşul de la poalele Meseşului s-a încheiat la egalitate, la Dortmund, defensiva Borussiei a funcţionat mai bine, obţinând în cele din urmă victoria şi calificarea în turul III al Cupei EHF


HC Zalău a părăsit Cupa EHF.

După ce în sezonul trecut a ajuns până în faza sferturilor de finală, tânăra echipă pregătită de Gheorghe Tadici nu a mai reuşit să repete isprava. Astfel, după ce a remizat pe teren propriu, în meciul tur, cu Borussia Dortmund, sălăjencele nu au reuşit să ţină piept nemţoaicelor în Germania, cedând jocul la patru goluri diferenţă.

În jocul din Germania, Huber Svenja a marcat 7 goluri, fiind principala marcatoare a Borussiei, urmată de Harma van Kreij, cu 5 goluri. De altfel, pentru cea din urmă, cele două jocuri cu HC Zalău au fost şi primele din competiţiile europene.

Handbalista olandeză a remarcat gruparea zălăuană şi a ţinut să le ureze baftă sălăjencelor în competiţiile interne.

„A fost un meci bun la Zalău, dar la capătul căruia am simţit că puteam obţine mai mult. Dar, dacă privim un pic în spate, în ultimele trei minute, am fost conduse, aşa că rezultatul de egalitate a fost echitabil. Pentru mine, aceste jocuri cu HC Zalău au fost primele în competiţiile europene. A fost un sentiment plăcut şi sper să jucăm cât mai multe meciuri europene. Zalăul este o echipă bună cu jucătoare foarte talentate. Dar, în primul meci le-am studiat bine jocul şi părţile lor forte. Am căutat soluţii şi cred că defensiva noastră a fost mai bună la Dortmund şi în cele din urmă, am reuşit să ne impunem. Le urez baftă celor de la Zalău în competiţiile interne”, a declarat Harma van Kreij, pentru Sportul Sălăjean.

Să spunem că Borussia Dortmund va reveni în România în turul III preliminar din Cupa EHF, având în vedere că la tragerea la sorţi, SCM Craiova i-a ieşit în cale.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE