Connect with us

Ştiri din Sălaj

DRAMĂ. O tânără de 17 ani a fost găsită spânzurată în Zalău


Corpul adolescentei a fost văzut de un localnic, care a sunat îngrozit la 112. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţii, dar în zadar, deoarece adolescenta era deja decedată


În această dimineaţă, în jurul orei 6.00, o  tânără a fost găsită spânzurată de un copac aflat în spatele unor garaje de pe strada Fabricii din municipiul Zalău.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost observat de un localnic, care a sunat îngrozit la 112.

“Azi dimineaţă în jurul orei 6.00, am fost sesizaţi printr-un apel la 112 că în spatele unui bloc din Zalău, sub un copac, atârnă spânzurată o persoană, este vorba de o tânără în vârstă de 17 ani din municipiul Zalău. Corpul a fost transportat la IML pentru autopsie în vederea stabilirii cauzelor”, a declarat comisar de poliţie – Tincuţa Dumuţa – din cadrul IPJ Sălaj, pentru Ştiri din Sălaj.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie, de la pompieri, poliţie şi ambulanţă, dar şi de la Criminalistică.

Intervenţia a fost în zadar, deoarece tânăra era decedată.

“Pompierii militari nu au mai putut face nimic, doar să taie frânghia, deoarece fata era deja decedată”, ne-a declarat Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt de la ISU Sălaj.

Din câte se pare, tânăra a fost văzută de o persoană în cursul nopţii, în timp ce dădea târcoale zonei.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte violentă.

Vom reveni cu amănunte despre această dramă. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj