Connect with us

CUPELE EUROPENE

Gheorghe Tadici, înaintea returului cu Borussia Dortmund: “Calificarea încă nu este jucată!”


Managerul grupării sălăjene consideră că orice este posibil, iar calificarea încă se joacă. De aceeaşi părere fiind şi antrenorul grupării germane


HC Zalău şi-a păstrat invincibilitatea de pe teren propriu în Cupa EHF şi după meciul tur cu Borussia Dortmund, competiţie în care nu a mai pierdut acasă de cinci ani. Chiar dacă a fost aproape să câştige, în cele din urmă, jocul cu nemţoaicele s-a încheiat la egalitate.

Duminică, gruparea de la poalele Meseşului va evolua în Germania în partida retur cu Borussia. Zălăuancele s-au deplasat cu moral bun, după ce în Liga Florilor au obţinut un punct nesperat pe terenul Măgurii Cisnădie.

Chiar dacă jocul tur s-a încheiat la egalitate, calificarea rămâne deschisă, este de părere Gheorghe Tadici.

”După cum s-a văzut şi la Zalău, Borussia Dortmund este o echipă bună, cu jucătoare experimentate şi după rezultatul din tur este clar că porneşte cu prima şansă de a merge în turul III. Dar, dacă la retur ne ajută mai mult poarta, dacă jucăm mai exact şi dacă marcăm goluri şi din aruncări de la 9 m putem spera, deoarece calificarea încă nu este jucată.  Încercăm să întoarcem rezultatul, dar între a vrea şi a putea este o mare diferenţă. Voi fi pe banca tehnică la acest meci şi probabil voi reuşi să le mai impulsionez pe jucătoare”, a spus managerul grupării sălăjene.

Aceeaşi părere o are şi antrenorul celor de la Borussia Dortmund. Deşi echipa sa a reuşit un rezultat pozitiv la Zalău, consideră că meciul din Germania va fi unul la fel de dificil.

“Suntem mulţumiţi de rezultatul pe care l-am obţinut în meciul tur de la Zalău. Totuşi, cred că pe teren propriu vom avea parte de un meci la fel de dificil. Zalăul este o echipă bună, cu jucătoare rapide şi puternice. Vor fi greu de învins. Cred că va fi din nou un meci strâns”, a spus Gino Smits.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE