Connect with us

FOTBAL

Juniorii republicani de la CS Atletic revin după o etapă de pauză


Sâmbătă, în cadrul etapei a IV-a din sezonul regulat, gruparea zălăuană joacă acasă cu CIL Sighetu Marmaţiei


Săptămâna trecută a fost una mai lejeră pentru juniorii republicani de la CS Atletic Zalău, având în vedere că ambele grupe au stat în etapa a III-a din campionatul regulat.

Formaţia zălăuană va reveni în competiţie la final de săptămână, atât juniorii A, cât şi juniorii B urmând să joace sâmbătă pe teren propriu cu CIL Sighetu Marmaţiei.

Chiar dacă a stat la finalul săptămânii trecute, echipa de juniori A a rămas pe locul secund, dar acum distanţa până la liderul CSS 2 Baia Mare este de 3 puncte, având în vedere că maramureşenii au jucat în etapa a III-a şi au câştigat la Oradea.

La juniori B, elevii lui Alexandru Pop sunt în continuare fără puncte, dar speră să “spargă gheaţa” la partida de sâmbătă cu CIL Sighetu Marmaţiei.

Zălăuanii întâlnesc o echipă mai accesibilă, care după trei etape se află pe locul 6 cu 3 puncte acumulate. În schimb, la juniori A, CIL Sighetu Marmaţiei este şi mai slab clasată, fiind “lanterna roşie” fără niciun punct acumulat.

Partidele dintre Atletic Zalău şi CIL Sighetu Marmaţiei se dispută sâmbătă pe Stadionul Municipal, de la ora 12.00 (juniorii A) şi ora 14.00 (juniorii B).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL