Connect with us

FOTBAL

Punctaj maxim la juniori E pentru CS Atletic Zalău


Formaţia zălăuană a trecut şi de Sportul Şimleu, iar după patru runde ocupă primul loc cu maxim de puncte.  În cele patru etape, CS Atletic are o medie de 10 goluri pe meci!


Şi în acest sezon, lupta pentru supremaţie la juniori D şi E este împărţită între cele două grupări zălăuane, CS Atletic şi Viitorul.

La juniori D, lider este Viitorul Zalău, care după patru etape are maxim de puncte. Formaţia zălăuană a trecut şi luni de CS Barcău Nuşfalău, de care nu a avut nicio milă şi i-a administrat o înfrângere la 16 goluri diferenţă!

Derby-ul rundei trebuia să aibă loc la Cehu Silvaniei, între Silvania şi Viitorul II, dar acest joc a fost amânat, astfel că până la disputarea lui, pe podium a urcat Rapid Jibou.

Acest lucru a fost posibil după ce jibouanii au câştigat partida cu CS Atletic. Jocul a fost destul de echilibrat, dar până la urmă, jibouanii au fost mai precişi şi au câştigat la limită. Tot la limită s-a impus şi Sportul Şimleu, în deplasarea de la CSS Zalău. Gruparea de sub Măgură a câştigat cu 4 – 3 şi a reuşit prima victorie din acest campionat.

De cealaltă parte, CSS Zalău a rămas fără niciun punct, la fel ca şi CS Barcău Nuşfalău. La juniori E, cea mai exactă echipă este CS Atletic Zalău, care ocupă fotoliul de lider cu maxim de puncte. Formaţia zălăuană a trecut deja de rivala CS Viitorul, iar în runda de săptămâna trecută a făscut scor cu Sportul Şimleu. CS Atletic Zalău este şi cea mai ofensivă echipă din campionat, având o medie de 10 goluri marcate pe meci!

Pe locul secund a urcat Viitorul Zalău, după o victorie la scor cu Rapid Jibou, dar deocamdată, gruparea antrenată de Dan Lucaciu are de recuperat 3 puncte până la lider.

Şi echipa secundă a celor de la Viitorul a reuşit primul succes şi a trecut de Victoria Zalău, astfel că a cedat utlimul loc adversarei de săptămâna trecută.

Rezultate complete, clasamente şi programul etapelor următoare, în ziarul Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL