Connect with us

ARTE MARTIALE

CS Seiko a câştigat Cupa “Dani San” de la Zalău


Clubul condus de Călin Marincaş a strâns medalie peste medalie la competiţia desfăşurată în oraşul de la poalele Meseşului, iar într-un clasament întocmit pentru echipele prezente, CS Seiko a ocupat locul 1


Municipiul Zalău a fost la finalul săptămânii trecute gazda celei de-a doua ediţii a Cupei Dani San  la karate-do. Evenimentul a avut mare succes anul trecut la ediţia inaugurală, astfel că organizatorii doresc ca această competiţie să devină una tradiţională.

Competiţia s-a desfăşurat sâmbătă, 13 octombrie, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Corneliu Coposu” din Zalău, cu începere de la ora 10.00.

La această ediţie au participat un număr impresionat de sportivi, 150, veniţi de la cluburi din Botoşani, Bihor, Satu Mare, Hunedoara şi, bineînţeles, Sălaj.

Cei care au dorit să asiste la această competiţie din calitate de spectatori, au putut să facă acest lucru în mod gratuit, fiindcă intrarea a fost liberă, iar spectacolul garantat.

Concurenţii s-au întrecut în probe de kata şi kumite, atât individual, cât şi la echipe, iar la final s-au întocmit clasamentele. CS Seiko Zalău a ocupat primul loc la ediţia a II-a a Cupei Dani San, în timp ce pe locul 2 a urcat un club din Botoşani. Podium a fost completat de o echipă din Suplacu de Barcău.

“A fost un eveniment frumos cu o calitate tehnică a sportivilor din ce în ce mai ridicată cu fiecare an ce trece, în care am investit foarte mult efort, creativitate şi resurse. Felicitări elevilor mei, care îmi aduc mari satisfacţii prin prestaţia din ce în ce mai bună pe care o au în competiţiile la care participăm. Sper ca aceeaşi comportare bună să o avem şi la Campionatul European de karate-do W.S.F. din Bulgaria peste două săptămâni. Mulţumesc Primăriei Zalău şi Consiliului Local pentru sprijinul acordat în desfăşurarea în bune condiţii ale acestui eveniment. Mulţumesc şi prietenilor care au răspuns prezent la invitaţia pe care le-am lansat-o”, se arată într-o postare pe facebook a lui Dan Chiş, preşedintele CS Dani San Zalău.

Sursa foto: Petru Pop

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ARTE MARTIALE