Connect with us

FOTBAL

Romario Rus a înscris în poarta liderului AFK Csikszereda Miercurea Ciuc


Mijlocaşul sălăjean a contribuit cu o reuşită la victoria la scor de neprezentare a celor de la ACS Fotbal Comuna Recea la Miercurea Ciuc. În urma acestei victorii, maramureşenii au urcat pe locul secund, la egalitate de puncte cu AFC Csikszereda şi Minaur Baia Mare


Romario Rus traversează o perioadă bună la ACS Fotbal Comuna Recea. Deşi în acest sezon nu se remarcă în mod special prin golurile marcate, mijlocaşul sălăjean îşi ajută echipa prin experienţa acumulată de-a lungul sezoanelor în Liga a II-a, fiind un lider pe teren, dar îşi pune în valoare şi colegii prin pase importante.

Aceasta pare reţeta succesului la Recea, având în vedere că gruparea din judeţul Maramureş este pe locul doi în Seria a V-a din Liga a III-a.

În etapa a VIII-a din Liga a III-a, maramureşenii au avut parte de cea mai dificilă deplasare din acest sezon, pe terenul liderului AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Cu toate acestea, în doar 15 minute, cei de la ACS Fotbal Comuna Recea au tranşat jocul.

Mai întâi, Paul Oşan a deschis scorul, pentru ca 10 minute mai târziu, Romario Rus să dubleze avantajul echipei sale. După doar 5 minute, Sergiu Ciocan şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.

În partea secundă, jocul a fost unul mult mai echilibrat, însă tabela a rămas nemodificată până la final.

După această victorie, ACS Fotbal Comuna Recea urcă pe locul 2 în Seria a V-a din Liga a III-a, la egalitate de puncte, 18, cu liderul AFK Csikszereda Miercurea Ciuc şi Minaur Baia Mare.

Pentru maramureşeni urmează sâmbătă,  de la ora 15.00, duelul cu Gaz Metan Mediaş II.


AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – ACS Fotbal Comuna Recea 0 – 3 (0 – 3)

Au marcat: Paul Oşan (’20), Romario Rus (’30), Sergiu Ciocan (’35)


 

2284 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL