Connect with us

HANDBAL

Junioarele III de la CSS Zalău s-au duelat cu liderul la Sărmăşag


Elevele Gabrielei Muntean şi Ralucăi Nicolae au avut parte de cel mai dificil meci al sezonului şi au rezistat în faţa celor de la ACS Pegasus Târgu Mureş doar în primele 10 minute ale reprizei. În cele din urmă, liderul obţinând o victorie la nouă goluri diferenţă


Campionatele Naţionale la handbal junioare sunt în plină desfăşurare, însă pe noi ne interesează doar cele ale junioarelor II şi III, acolo unde judeţul nostru este reprezentat de echipe ale Clubului Sportiv Şcolar  Zalău.

Dacă la junioare II, echipa pregătită de Dan Pavel stă bine în clasament şi este în grafic pentru calificarea la Turneul Speranţelor, la junioare III, CSS Zalău face parte dintr-o serie mai aglomerată şi mai dificilă.

Cu toate acestea, după ce în urmă cu două etape, elevele Gabrielei Muntean şi Ralucăi Nicolae au revenit spectaculos în meciul de pe teren propriu cu CSS Viitorul Cluj, obţinând un egal şi în acelaşi timp primul punct al sezonului.

A urmat în etapa precedentă şi prima victorie a sezonului, CSS Zalău impunându-se la scor pe terenul celor de la ACS Alpha Oradea.

Însă, în această rundă, CSS Zalău s-a văzut într-o misiune extrem de dificilă, primind vizita pe teren propriu a celor de la ACS Pegasus Târgu Mureş, nimeni alta, decât liderul acestei Serii.

Mai mult, micuţele handbaliste nu au putut evolua în sala de sport a LPS Avram Iancu din Zalău, având în vedere că la Liceul Sportiv din municipiu s-a desfăşurat ediţia din acest an a Cupei României la juniori III la tenis de masă.

Astfel, casa handalistelor a fost Sala de Sport din Sărmăşag. Chiar dacă au jucat departe de casă, la partida cu liderul au asistat din tribune numeroşi părinţi, veniţi să-şi susţină fetele în acest joc extrem de important şi de greu.

Din păcate, însă, doar primele 10 minute a fost un duel echilibrat, scorul fiind 7 – 6 pentru târgmureşence, uşor-uşor, liderul desprinzându-se pe tabela de marcaj.

În final, CSS Zalău a cedat la nouă goluri diferenţă confruntarea cu ACS Pegasus Târgu Mureş şi îşi încheie astfel perioada de rezultate pozitive. La fel ca şi în celelalte partide, de la CSS Zalău cele mai bune marcatoare au fost Karina Ghinea şi Mara Pop.

“Au fost cinci ratări de la 7m şi alte şase acţiuni 1 la 1 care au făcut diferenţa pe tabelă la final. A lipsit concentrarea în situaţiile de mai sus. Asta este. Mergem înainte şi aşteptăm jocul din etapa următoare cu LPS Târgu Mureş”, ne-a spus Gabriela Muntean.


CSS Zalău – Pegasus Târgu Mureş 21 – 30 (9 – 16)

CSS Zalău: Ştefania Mocuţ, Maya Pop – Karina Ghinea (9 goluri), Mara Pop (6), Beatrice Roş (2), Veres Krizstina (2), Antonia Ţurcaş (1), Bianka Baczo (1), Ana Maria Lungu, Andreea Serencu, Roxana Pădurean, Paula Maliţa, Miruna Labo şi Alexa Suciu. Antrenor: Gabriela Muntean. Antrenor secund: Raluca Nicolae


 

1096 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL