Connect with us

HANDBAL

CSM Bucureşti a schimbat antrenorul! VEZI cine va asigura interimatul


În intenţia de a opri această perioadă foarte modestă în campionat şi în cupele europene, campioana României a decis să întrerupă colaborarea cu suedezul Magnus Johansson 


CSM Bucureşti nu îşi mai găseşte cadenţa cu care reuşea să devină campioană a Europei, dar şi campioana României.

Cu toţii, am crezut că eşecul din Supercupa României în faţa celor de la SCM Râmnicu Vâlcea a fost un accident.

Au venit însă înfrângeri greu de digerat în Liga Campionilor, dar şi în campionat, unde campioana en-titre a fost pusă la respect de vâlcence, tocmai în capitală.

Ultima lovitură a fost cea din weekend, atunci când CSM Bucureşti a pierdut fără drept de apel jocul din Germania cu modesta Bietigheim.

Aceasta a fost picătura care a umplut paharul amărăciunii, astfel că conducerea grupării din capitală a trecut azi la decizii importante.

Astfel, suedezul Magnus Johansson a fost demis, iar locul să de pe banca tehnică va fi luat de “secundul” Adrian Vasile, până când va fi adus un tehnician de valoare.

“După analiza și evaluarea ultimelor meciuri pe care le-a disputat echipa feminină de handbal CSM Bucuresti, atât în Champions League, cât și în competițiile interne, Clubul Sportiv Municipal Bucuresti și antrenorul Magnus Johansson au hotărât să încheie colaborarea. Pâna la numirea unui nou antrenor principal, interimatul va fi asigurat de Adrian Vasile, actualul antrenor secund, și Mihaela Ciobanu, antrenoarea cu portarii. Următorul meci pe care echipa îl va juca va fi în deplasarea din Norvegia, în data de 20 octombrie, cu echipa Vipers Kristiansand”, se arată într-un comunicat emis de conducerea clubului CSM Bucureşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL