Connect with us

FOTBAL

FC Zalău spune adio Cupei României

Juniorii  lui FC Zalău au fost surclasaţi de Seso Câmpia Turzii, într-un meci ce a contat pentru Faza a III-a a Cupei României   

 

Nici în acest sezon de Cupa României, gruparea condusă de Ioan Morar nu a pus prea mare preţ pe competiţie. Faţă de precedentele două stagiuni, "alb – albaştrii" au reuşit să treacă de un tur, reuşind să elimine echipa de Liga a IV-a FC Viorel Mateianu. Odată calificată în Faza a III-a, FC Zalău şi-a aflat adversara – Seso Câmpia Turzii formaţie care a eliminat tocmai campioana Sălajului – Flacăra Halmăşd. Încă de la aflarea adversarului, oficialii zălăuani au anunţat că nu doresc mare lucru de la acest meci, astfel au decis să trimită la Câmpia Turzii un lot  format din juniori! Majoritatea proveneau de la grupa de juniori B, antrenată de Alexandru Pop, astfel jucători ca Alexandru Gudea, Mihai Cherecheş şi David Balint au fost "vedetele" echipei, ei numărând prezenţe şi la echipa mare.

Referitor la meciul de la Câmpia Turzii, putem spune că a fost unul fără istoric. Gazdele au deschis scorul încă din primele 15 minute, iar după o jumătate de oră de joc, elevii antrenaţi de Vali Şandru au marcat de două ori şi au dus scorul la 3 – 0, cu care s-a intrat la cabine. Nu puteau emite mari pretenţii puştii antrenaţi de "Duţu", deoarece adversarii au aliniat la start o echipă net superioară juniorilor lui FC Zalău.

În actul secund, gazdele au mai marcat încă de patru ori şi astfel scorul final, 7 – 0 a fost destul de usturător. FC Zalău părăseşte Cupa Românieie, însă nu pare afectată de loc de acest lucru, deoarece formaţia de la poalele Meseşului va pune accentul pe campionat.

În acelaşi timp în care juniorii încercau să facă o figură cât mai frumoasă la Câmpia Turzii, seniorii au disputat o partidă amicală pe Municipal în compania celor de la Barcău Nuşfalău! Până la startul sezonului au mai rămas două săptămâni, timp în care Cosmin Sabou şi compania vor continua cu pregătirea pe plan local, urmând să mai dispute şi jocuri amicale. Vă reamintim că în prima etapă a noului sezon, FC Zalău va evolua în deplasare la Plimob Sighet, formaţie nou-promovată.

 

Cupa României. Faza a III-a

 

Seso Câmpia Turzii – FC Zalău 7 – 0 (3 – 0)

FC Zalău: Alexandru Gudea – Andrei Ghiuruţan, Petkes Richard, Sebastian Moroti, Radu Marian, Rareş Hosu, Mihai Cherecheş, David Balind, Daniel Supuran, Marin Gliguţă şi Alex Pop jr. Au mai evoluat: Vlad Muscan  – Sas Attila, Darius Varga şi Raul Iliese. Antrenor: Alexandru Pop. Delegat: Paul Georgescu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL