Connect with us

FOTBAL

Jucători de la Silvania Cehu Silvaniei migrează spre Satu Mare

Nu mai puţin de patru jucători de la gruparea din Cehu Silvaniei evoluează pentru Speranţa Bogdand

Fotbalul din Cehu Silvaniei este lăsat de izbelişte, iar tot mai mulţi jucători aleg alte zări. Nu pentru a evolua la alte grupări din judeţul nostru, ci pentru formaţii din judeţul vecin! Chiar din Liga a V-a, la Satu Mate, unde se pare că beneficiază de condiţii mult mai bune. Nu mai puţin de patru jucători care au fost la Silvania Cehu Silvaniei se află acum în lotul sătmărenilor de la Speranţa Bogdand. Ionuţ Ungur, Bogdan Ungur, Emil Deac şi Adrian Deac vor evolua pentru formaţia sătmăreană, în Liga a V-a. Şi Nicuşor Chiş, de la Unirea Sălăţig, ar putea să plece la Speranţa Bogdand.

După spusele jucătorilor, condiţiile oferite sunt excelente, mult peste ce se oferea la Cehu Silvaniei, care totuşi este un oraş, dar echipa de fotbal arată modest. Salvarea putea veni în această vară, când era în cărţi o colaborare cu Luceafărul Bălan pentru formarea unei echipe de Liga a III-a. Pe la urmă, totul a picat, astfel Silvania va continua în Liga a IV-a, cel mai probabil cu jucători tineri crescuţi la grupa de juniori.  Ionuţ COSTINAŞ

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. anonimu

    15 August 2012 at 20:43

    cehu sar putea sa nu aiba deloc echipa,din cei4 care au plecat unu singur era mai fotbalist,ce conditi se dezbraca pe camp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL