Connect with us

Ştiri din Sălaj

ULTIMĂ ORĂ. Doi sălăjeni, accidentați grav după ce au căzut de la înălțime. FOTO şi VIDEO


Un bărbat în vârstă de 41 de ani și unul de 47 de ani, ambii din Sălaj, au fost implicați luni dimineața într-un grav accident de muncă în timp ce construiau o hală de porci în municipiul Satu Mare


Un sălăjean în vârstă de 41 de ani și un sălăjean în vârstă de 47 de ani lucrau luni dimineața la construcția unei hale aparținând unei ferme de porci din cartierul Sătmărel din municipiul Satu Mare.

La un moment dat, schela pe care se aflau aceştia s-a dezmembrat, iar cei doi bărbați au căzut de la înălţime tocmai într-un canal colector.

Victimele au suferit răni multiple la spate, dar şi la nivelul membrelor superioare și inferioare.

Ceilalţi muncitori din fermă au sunat de urgenţă la 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţii de la poliţie, ambulanţă şi SMURD.

Echipajele medicale au acordat victimelor primele îngrijiri şi bărbaţii au fost stabilizaţi, după care au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgențe din Satu Mare pentru mai multe investigații.

Polițiștii și inspectorii ITM au demarat primele cercetări pentru a stabili condițiile în care a avut loc incidentul.

Acest eveniment vine după ce în cursul zilei de ieri un alt sălăjean a fost implicat într-un accident grav, care s-a soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 70 de ani.

Vezi AICI mai multe pe acest subiect.

 

 

Sursa foto și video: presasm.ro

5397 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj