Connect with us

Ştiri din Sălaj

Accident grav în municipiul Zalău


Un bărbat de 64 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe scara exterioară a unei autospeciale ce adună gunoiul menajer în municipiu. Şoferul autospecialei de la socitetatea de salubritate Brantner a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv


La data de 14 octombrie, în jurul orei 16, un bărbat de 64 de ani din Zalău, care se afla pe scara exterioara din partea dreaptă-spate a unei autospeciale de la socitetatea de salubritate Brantner, s-a dezechilibrat, a căzut de pe scara exterioară pe partea carosabilă și s-a accidentat grav.

Evenimentul s-a produs pe strada Aleea Toamnei, din Zalău.

Şoferul, un bărbat de 40 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv (0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În urma căzăturii, victima a devenit inconștientă și a suferit un traumatism cranian și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă.

7014 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj