Connect with us

CUPELE EUROPENE

Elena Tadici, după egalul cu Borussia Dortmund: “Fetele au luptat şi în final puteam câştiga. Sperăm să fie mai bine în Germania”


Antrenorul secund de la HC Zalău consideră că asupra rezultatului final şi-a pus amprenta şi unele decizii de arbitraj. Chiar dacă gruparea de sub Meseş a remizat în partida de la Zalău, Elena Tadici are speranţe în calificare înaintea returului din Germania


Fără Gheorghe Tadici pe banca tehnică – care a mai avut de ispăşit o etapă de suspendare din ediţia trecută a Cupei EHF – HC Zalău a avut viaţă grea cu Borussia Dortmund, în primul meci din turul II-a al competiţiei europene. Chiar dacă în prima repriză a condus la trei goluri, Zalăul nu a avut puterea să se desprindă de adversară, iar la pauză a avut avantaj minim, scor 13 – 12.

În partea secundă, Borussia a fost echipa mai exactă, a condus şi la patru goluri, dar cu ajutorul publicului, HC Zalău a reuşit să revină şi pe final a avut 25 – 23, când mai erau de jucat mai puţin de două minute.

S-a terminat în cele din urmă 25 – 25, dar şi după această remiză, oficialii de la HC Zalău sunt optimişi, în privinţa returului din Germania.

“Am avut un meci foarte greu, cu o echipă care a avut în componenţă jucătoare foarte bune, de lot naţional, câştigătoare de Liga Campionilor, de Campionate Europene şi Mondiale. Noi am jucat bine, chiar foarte bine în unele momente, dar am avut câteva sincope şi din cauza arbitrajului, care  în unele situaţii ne-a dezavantajat. În final, puteam să câştigăm dar am greşit în zona centrală la ultima minge. Fetele au luptat cât au putut de mult şi s-au zbătut fiindcă şi-au dorit victoria. Sperăm să fie mai bine în Germania, unde dacă vom câştiga ne vom califica chiar şi în cazul unui rezultat de egalitate, dacă vom marca mai multe goluri decât au făcut-o cele de la Borussia, la Zalău”, a declarat secundul Elena Tadici, care la meciul de la Zalău a purtat ecusonul A, având în vedere că Gheorghe Tadici a fost suspendat şi a luat loc în tribună.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE