Connect with us

Sporturi

Eric Verdeş, de două ori pe podium la Sibiu


Tenismenul de la CSM Zalău a impresionat la Trofeul Pamira, reuşind să cucerească locul 1 în competiţia de dublu, alături de colegul său – Patrick Singer, precum şi locul 3 în competiţia de simplu


Eric Verdeş reprezintă un mare talent al judeţului Sălaj la tenis de câmp. Sportivul de la CSM Zalău a reuşit în ultima perioadă să impresioneze pe la competiţiile  la care a participat.

De fapt, în ultima lună, sportivul pregătit de Constantin Carp a cucerit şi primul său trofeu internaţional, reuşind să obţină locul 1 la un turneu în Slovenia, în proba de dublu.

După ce a reuşit să obţină puncte internaţionale, Verdeş a revenit în ţară şi la finalul săptămânii trecute a participat la un turneu la Sibiu, dotat cu Trofeul Pamira.

Competiţia a fost organizată sub egida Federaţiei Române de Tenis şi s-a desfăşurat la mai multe categorii de vârstă, 10, 12, 14 şi 16 ani, feminin şi masculin.

Elevul lui Constantin Carp a fost singurul sălăjean prezent la competiţia din judeţul Sibiu, luând startul la categoria de vârstă 16 ani, categorie superioară.

Cu toate acestea, Eric Verdeş a fost favoritul numărul 3 în competiţia de simplu, bucurându-se astfel de primul tur liber, intrând în competiţie abia în sferturile de finală, acolo unde l-a întâlnit pe braşoveanul Andrei Cupşa, de la CS Vaideanu.

După un prim set foarte echilibrat, zălăuanul a gestionat mai bine finalul actului şi a reuşit să se desprindă în final, câştigând primul set cu 6 – 4. Cel de-al doilea set a avut o desfăşurare similară, rezultatul fiind acelaşi.

Astfel, după două seturi identice, tenismenul de la CSM Zalău a obţinut calificarea în semifinalele competiţie, fază în care, din păcate, drumul său la Trofeul Pamira s-a oprit, mulţumindu-se cu locul 3.

Dacă pe tabloul de simplu, Eric Verdeş a ocupat doar cea de-a treia treaptă a podiumului, în competiţia de dublu, zălăuanul a făcut o pereche perfectă cu Patrick Singer de la CS Dyadora, cei doi fiind de altfel şi favoriţii numărul 1.

Cuplul format de cei doi a fost bine sudat încă de la început şi cei doi nu au mai putut fi opriţi în această competiţie, reuşind să-şi adjudece locul 1.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi