Connect with us

FOTBAL

Liga a IV-a începe în 26 august

Deocamdată, în competiţie s-au înscris şi două echipe noi, adică FC Crasna şi Sportul Şimleu

Iubitorii fotbalului aşteaptă startul ediţiei 2012 – 2013 a Ligii a IV-a Sălaj. Conducerea AJF Sălaj a anunţat că startul competiţiei este programat pe data de 26 august.

Până atunci, formaţiile din cel de-al patrulea eşalon au intrat în focul jocurilor din Cupa României. Astfel, cele mai modeste echipe, care s-au clasat pe ultimele trei locuri în ediţia trecută (Silvania Cehu Silvaniei, AS Venus Măerişte şi Benfica Ileanda), intră în Cupă, la finele săptămânii. Celelalte (Flacăra Halmăşd, Barcău Nuşfalău, Rapid Jibou, Dumbrava Gâlgău, Gloria Bobota, AS Chieşd, Inter Cizer, Meseşul Treznea şi Rapid Almaşu) intră în faza a IV-a a Cupei României, programată duminică, 19 august.

 

O problemă este cu Inter Cizer, echipă care a rămas fără jucători şi cu un buget incert de la Primărie, după ce fostul primar – Nicolae Criste, a pierdut alegerile din luna iunie. Şi la Ileanda s-a vorbit despre o retrogradare în Liga a V-a, după ce primarul Petre Satmari a fost nemulţumit de rezultatele din doi ultimi ani. Până la urmă, se pare că Benfica continuă tradiţia Someşului, care a câştigat şi Liga a IV-a, în anul 2010! Echipe noi vor fi FC Crasna şi Sportul Şimleu. Interesant faptul că niciuna dintre câştigătoarele Serilor Est şi Vest din Liga a V-a (Unirea Sălăţig şi Olimpic Bocşa) nu s-au înscris în eşalonul superior!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL