Connect with us

LIGA a II-a

Festival de goluri reuşit de Mobil Team în Liga B de minifotbal


Gruparea mobilă a profitat de faptul că a întâlnit un adversar fără experienţă şi s-a impus cu 19 – 2 în partida cu Lexus 2018. Nu mai puţin de 10 goluri a marcat Andrei Dalnoki, golgheterul  din sezonul trecut a Ligii a III-a


Campionatul din Liga B a început cu 16 echipe la start, dar după două runde, în competiţie a fost primită şi Lexus 2018, o formaţie alcătuită doar din jucători tineri.

Încă din primul meci, noua echipă din Campionatul de Minifotbal Onix a avut parte de un adversar  extrem de tare şi fiind lipsită de experienţă nu a putut face faţă în duelul cu Mobil Team, astfel că a suferit o înfrângere usturătoare.

De slăbiciunile echipei adverse a profitat Mobil Team, care a marcat nu mai puţin de 19 goluri în poarta adversă şi a reuşit scorul rundei.

În acest meci s-a evidenţiat din nou Andrei Dalnoki, golgheterul Ligii 3 din sezonul trecut reuşind să marcheze nu mai puţin de 10 goluri. Este clar că Lexus 2018 nu poate emite pretenţii pentru început, iar tinerii jucători au nevoie de timp pentru a căpăta experienţă.

Schimbare de lider după meciul dintre Bad Boys şi Dodecor Cehu Silvaniei. În prima repriză, Bad Boys a fost echipa mai exactă şi a condus după reuşita lui Cosmin Băgărean, dar în partea secundă, rolurile s-au schimbat, iar Dodecor a câştigat graţie preciziei lui Adrian Cerghezan, Mihai Sabou şi Daniel Drăgan.

AS Luceafărul a început din nou foarte bine şi a condus în meciul cu Milionarios. Nu a fost însă de ajuns, deoarece echipa lui Andrei Joldeş s-a retras foarte repede şi după un minut a fost egalată. Până la urmă şi un punct era foarte bun, dar AS Luceafărul a pierdut pe final.

Voinţa Doba are potenţial, însă nu ştie să gestioneze un meci până la capăt. Şi în partida cu Brothers Team, echipa din Doba a condus cu 1 – 0 şi 2 – 1, dar în partea secundă, mai precis în ultimele 15 minute experienţa a făcut diferenţa, iar echipa lui Ionuţ Duma a câştigat până la urmă la o diferenţă de trei goluri.

X Team Ortelec şi Unirea Hereclean au oferit un meci spectaculos în care s-au marcat 17 goluri. Câştig de cauză a avut Unirea care a condus ostilităţile de la un capăt la celălalt şi s-a impus la o diferenţă de trei goluri.

Perioadă bună pentru Santos Bocşa, care a bifat a doua victorie. De data aceasta, echipa lui Simion Bărnuţiu a trecut de Winners, după un joc echilibrat, cu răsturnări de scor, în care diferenţa a făcut-o “dubla” lui Alexandru Fanca.

CD Pedralba a fost aproape de prima victorie şi a condus în meciul cu BT Royal, cu 3 – 1 la pauză, iar în ultimele 10 minute a avut 5 – 2. Cu toate acestea, Marius Mânzat şi colegii  săi nu au ştiut să îşi apere acest avantaj, iar pe final, bancarii au jucat cu o determinare ieşită din comun şi au marcat de patru ori  în mai puţin de patru minute, astfel că au câştigat cu 6 – 5. În final, să mai spunem că în competiţie a intrat şi Sportul Sălăjeni, astfel că Liga B are acum în componenţă nu mai puţin de 18 formaţii.

Rezultatele complete şi marcatorii, în ziarul Sportul Sălăjean din 10 octombrie.

1003 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA a II-a