Connect with us

Ştiri din Sălaj

Ilegalități economice, investigate de polițiști


În cele nouă luni ale acestui an, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au efectuat 19 percheziții domiciliare și au instituit măsuri asigurătorii în valoare de 6.535.000  lei, în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de infracțiuni economice


În perioada 1 ianuarie-30 septembrie a.c., poliţiştii au efectuat 19 percheziții domiciliare și au pus în aplicare 20 mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracțiuni economice.

În cauzele penale instrumentate, faţă de 90 de persoane s-a dispus începerea urmăririi penale, iar față de trei au fost dispuse măsuri preventive ( faţă de o persoană s-a dispus măsura arestului la domiciliu, iar faţă de celelalte două s-a dispus măsura controlului judiciar).

Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare de 6535000 de lei, dintre care 103000 de lei în numerar, 1262000 în cont bancar și au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de 5170000 lei.

De asemenea, în cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 92 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 256000 lei.

768 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj