Connect with us

CUPELE EUROPENE

Bilete la preţ accesibil pentru meciul dintre HC Zalău şi Borussia Dortmund


Chiar dacă în alte locuri, un bilet la un meci de cupă europeană variază între 40 şi 80 de lei, HC Zalău îşi respectă publicul, iar conducerea a hotărât ca preţul să rămână 10 lei, la fel ca şi pentru partidele de campionat


Iubitorii handbalului au ocazia să vadă sâmbătă un nou meci de cupă europeană la Zalău, partida cu Borussia Dortmund urmând să înceapă la ora 17.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”. Acest joc este aşteptat cu interes de către spectatori, iar pentru club ar putea însemna un venit important din vânzarea biletelor. Însă, conducerea a decis ca din respect pentru public, preţul să rămână doar 10 lei, la fel ca şi în campionat, chiar dacă în alte locuri, un tichet pentru o astfel de partidă europeană este chiar şi de cinci ori mai mare.

“Au fost unele voci care ne-au dat reţetele de la Vâlcea sau de la Bucureşti, unde biletele la meciuri europene sunt 40, 60 sau chiar şi 80 de lei. Eu ştiu că avem un public stabil, care vine meci de meci,   o galerie stabilă, care vine la un meci de cupă europeană, dar şi la unul cu ultima clasată şi din respect pentru spectatori şi pentru publicul stabil pe care îl avem am hotărât ca preţul unui bilet să fie 10 lei”, ne-a informant Gheorghe Tadici.

Pentru jocul de sâmbătă conducerea nu va oferi nicio invitaţie şi vor fi valabile doar biletele cumpărate, cât şi abonamentele. Biletele se vor pune în vânzare vineri, între orele 15 şi 17, la casieria Sălii Sporturilor şi sâmbătă de la ora 15. Totodată, doritorii îşi pot achiziţiona în continuare abonamente pentru întreg sezonul, la preţul de 100 şi 120 de lei.

Partida dintre HC Zalău şi Borussia Dortmund este programată sâmbătă, la ora 17, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” şi va fi arbitrată de o brigadă din Grecia, alcătuită din  Christidi Ioanna şi Popamattheou Ioanna, iar observator din partea Federaţiei Europene de Handbal a fost delegat turcul Dilmen Ayberk.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE