Connect with us

Ştiri din Sălaj

Brandul “Clujana” revine în forţă!


Renumita fabrică de încălțăminte din Cluj-Napoca, cunoscută şi în Sălaj încă dinaintea Revoluţiei, continuă revitalizarea sub “aripa” Consiliului Judeţean Cluj, care a devenit acţionarul majoritar. Recent, “Clujana” a deschis încă un magazin în Cluj-Napoca şi se pregăteşte să facă acelaşi lucru şi în alte trei judeţe. Totodată, clujenii doresc să ajungă cu produse lor şi pe piaţa europeană, în Germania şi Italia


 Clujana S.A. – societate comercială în cadrul căreia Consiliul Judeţean Cluj deține calitatea de acționar majoritar, a deschis un nou magazin de prezentare în municipiul Cluj-Napoca.

„Clujana este un brand al județului, atât prin prisma longevității sale, cât, mai ales, prin calitatea care a consacrat produsele pe care le fabrică. Ne bucurăm că tradiția continuă și prin deschiderea de noi locații, în zone cu multă vizibilitate și cu aflux semnificativ de persoane. Ne dorim ca trendul ascendent în ceea ce privește revitalizarea acestei societăți emblematice să continue ”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Amplasat în zona centrală a orașului, în Piaţa Mihai Viteazu, nr.30, acest nou magazin este extrem de accesibil tuturor clienţilor care apreciază brandul „Clujana” și tuturor celor interesați să îi cunoască cele mai noi creații.

Totodată, programul este unul adaptat nevoilor potențialilor cumpărători, respectiv de luni până vineri, între orele 09.00-20.00 și sâmbăta de la ora 10.00 la ora 14.00.

În plus, pentru a veni în sprijinul consumatorilor care nu domiciliază pe raza municipiului reședință de județ, fabrica de încălțăminte Clujana a lansat un nou website care poate fi accesat la link-ul http://clujanacluj.com/, precum și un magazin online http://clujanacluj.com/shop/.

Scopul acestor platforme este acela de a oferi o experienţă simplificată şi un acces facil și rapid la noile produse din piele, fabricate la cele mai înalte standarde de calitate.

Noile produse comercializate în magazinul recent inaugurat se adresează unui segment larg al populației, obiectivul Clujana fiind acela de cucerire a unui segment de clienți puțin explorat până în acest moment, respectiv cel al tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 40 de ani.

În momentul de față, gama de produse expusă în magazin este una adaptată sezonului toamnă-iarnă, doritorii putând opta și pentru alte categorii de încălțăminte, în funcție de necesitățile fiecăruia, accesând site-ul online.

Cu o tradiţie de peste 100 de ani, celebrul brand clujean de încălțăminte „Clujana” înseamnă, în primul rând, tradiție și stil, dar și extrem de multă eleganță și durabilitate.

În momentul de față, fabrica deține două showroom-uri în Cluj-Napoca și intenționează să deschidă alte trei magazine în județele Sibiu, Mureș și Iași, dar și să desfacă produsele pe piața europeană, în Germania și Italia.

5184 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj