Connect with us

Feminin

Mihaela Merlan va evolua pentru prima dată împotriva fostelor colege de la CSŞ Târgovişte. PROGRAMUL ETAPEI a V-a din Liga 1 Feminin


După ce a câştigat Cupa României în sezonul trecut în tricoul grupării dâmboviţene, talentata jucătoare a ajuns în vară la Heniu Prundu Bârgăului, iar la finalul acestei săptămânii va evolua pentru prima dată împotriva echipei la care a evoluat timp de trei ani


Liga 1 Feminin a ajuns deja la etapa cu numărul 5, etapă care programează un meci mai mult decât interesant, cel dintre Heniu Prundu Bârgăului şi CSŞ Târgovişte.

La prima vedere este un simplu joc din prima ligă, între o echipă de pe podium şi penultima clasată. Doar că, în această vară, cele două formaţii au fost implicate într-un transfer important, cel al Mihaelei Merlan.

După ce a câştigat Cupa României cu CSŞ Târgovişte, “Mitzy” a părăsit formaţia dâmboviţeană pentru a se alătura celor de la Heniu Prundu Bârgăului.

La finalul acestei săptămâni, talentata fotbalista va avea şansa să evolueze pentru prima dată împotriva fostelor colege. Disputa dintre Heniu şi Târgovişte este programată duminică, 14 octombrie, de la ora 11.00.

Înaintea acestui duel, Mihaela Merlan ne-a transmis următoarele: “Nu am emoţii înaintea acestui joc. Sincer nu simt nimic special pentru acest meci, nici dor, nici ură, nimic. Pentru mine este un meci ca oricare altul şi tot ce mă interesează este să obţinem cele trei puncte”.

Universitatea Alexandria este una dintre surprizele acestui sezon, gruparea din Teleorman fiind pe locul 2, neînvinsă. Formaţia din Alexandria speră să-şi păstreze acest statut şi după duelul cu nou-promovata Universitatea Galaţi.

Cealaltă nou-promovată, Independenţa Baia Mare vrea să “spargă gheaţa” în această rundă şi nu concepe decât victoria pe teren propriu în faţa celor de la Fortuna Becicherecu Mic.

Singurul joc al etapei care se va desfăşura sâmbătă, va fi cel dintre Asociaţia “Fotbal Club Fair-Play” şi Vasas Femina Odorhei, meci în care gruparea din urmă este favorită clară.

La finalul săptămânii, “U” Olimpia Cluj va beneficia de etapă liberă, având în vedere că avea programat jocul cu CFR Timişoara, însă timişorencele s-au retras din competiţie.

Sursa foto: Servus Foto


Programul etapei a V-a din Liga 1 Feminin:

Jocurile se vor desfăşura duminică, de la ora 11.00

Asociaţia “Fotbal Club Fair-Play” – Vasas Femina Odorhei, sâmbătă, ora 11.00

Universitatea Alexandria – Universitatea Galaţi

Heniu Prundu Bârgăului – CSŞ Târgovişte

Independenţa Baia Mare – Fortuna Becicherecu Mic

“U” Olimpia Cluj stă


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Feminin