Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău începe sezonul cu gândul la titlu  


La primul meci oficial, sălăjenii au parte de un adversar facil – Explorări Baia Mare, într-o partidă în care fosta campioană ia în calcul doar o victorie de 3 puncte


Duminică, ora 18.00 Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău: CSVM Zalău – Explorări Baia Mare

După o pauză de cinci luni, voleiul masculin revine în actualitate, în acest final de săptămână urmând să înceapă ediţia 2018 – 2019 din Divizia A1.

La startul acestui campionat, Volei Municipal Zalău se prezintă cu multe schimbări la nivel de lot, astfel că în vară au fost transferaţi nu mai puţin de şapte jucători, este vorba de Miroslav Gradinarov, Cristian Bartha, Philipp Kroiss, Andrei Spînu, Jani Jeliazkov, Ciprian Matei şi Matheus Dall Bosco.

Aproape toţi dintre aceştia sunt jucători experimentaţi, iar cu ce a mai rămas din garda veche, Volei Municipal Zalău speră să facă un sezon reuşit şi chiar să câştige titlul, după o pauză de un an.

De fapt, gruparea condusă de Vasile Coţa are şi o datorie faţă de fani, după ce în sezonul trecut, Volei Municipal a cam dezamăgit în toate competiţiile.

După locul 4 în campionat şi ratarea finalei Cupei, tot un insucces a fost şi în cupele europene, având în vedere că zălăuanii au fost eliminaţi încă din primul tur al Cupei Challenge.

Perioada respectivă a fost dată uitării, iar acum  gruparea de sub Meseş se concentrează pentru a face un campionat bun şi pentru a-i atrage din nou în tribune pe spectatori.

Primul joc pentru gruparea zălăuană pare să fie unul destul de uşor, având în vedere că la Zalău vine Explorări Baia Mare, o echipă care în ultimii ani nu a rupt gura târgului. Nici Zalăul nu a prea avut probleme în faţa maramureşenilor, fie dacă jocul s-a disputat la Zalău sau la Baia Mare.

În aceste condiţii o victorie de 3 puncte pare la îndemâna sălăjenilor, care se gândesc doar la acest aspect având în vedere că un succes în prima rundă le-ar da un moral excelent pentru partidele următoare care se anunţă mult mai dificile.

Partida dintre Volei Municipal Zalău şi Explorări Baia Mare se dispută duminică, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

733 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1