Connect with us

CUPELE EUROPENE

Borussia Dortmund vine la Zalău  


După ce anul trecut a ajuns până în sferturile Cupei EHF, gruparea condusă de Gheorghe Tadici va reprezenta judeţul Sălaj şi în stagiunea europeană 2018 – 2019. În primul meci european din acest sezon, sălăjencele se duelează cu un “nume greu” – Borussia Dortmund,  primul meci din turul II fiind programat sâmbătă la Zalău


Sâmbătă, ora 17.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău: HC Zalău – Borussia Dortmund

Oraşul Zalău şi judeţul Sălaj au ajuns să fie cunoscute şi la nivel eropean prin echipa de handbal, care ani la rând a avut rezultate notabile.

Dacă Silcotub a câştigat City Cup în 1996 şi a ajuns să evolueze chiar şi în grupele Ligii Campionilor, HC Zalău a continuat tradiţia, iar în 2012 a ajuns până în finala Cupei EHF. Formaţia lui Tadici a reuşit chiar şi în sezonul trecut o performanţă notabilă ajungând până în sferturile Cupei EHF, unde a fost eliminată greu de Kastamonu din Turcia.

Locul 5 ocupat în stagiunea trecută a Ligii Naţionale i-a oferit echipei zălăuane dreptul de a evolua din nou în această competiţie europeană, a doua ca importanţă după Liga Campionilor.

Încă din luna iulie, HC Zalău a aflat că se va duela cu Borussia Dortumund în turul II al Cupei EHF, jocul tur fiind programat sâmbătă, la Zalău.

După meciul din campionat cu CSM Roman, zălăuancele şi-au îndreptat atenţia asupra partidei din Cupa EHF şi au avut la dispoziţie nouă zile să pregătească acest joc.

HC Zalău speră la o victorie în confruntarea de sâmbătă care să o menţină cu şanse de calificare în turul III înaintea returului care va avea loc pe 21 octombrie, în Germania.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 10 octombrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE