Connect with us

BOX

Pugiliştii sălăjeni au asigurate două medalii la Naţionalele de Tineret


Paul Magdaş şi Darius Forai s-au calificat în semifinalele Campionatului Naţional de la Târgu Mureş şi astăzi vor boxa pentru un loc în marea finală la categoriile lor de greutate


În această perioadă, este în plină desfăşurare Campionatul Naţional de Tineret la Box. La această competiţie, CSM Zalău este reprezentată de trei pugilişti, Adrian Rus (75 kg), Paul Magdaş (91 kg) şi Darius Forai (+91), aceştia fiind însoţiţi de maestrul Ioan Dragoş.

Primul care a debutat în competiţie a fost Paul Magdaş. Având în vedere că la această categorie de greutate sunt înscrişi nu mai puţin de 14 sportivi, sălăjeanul trebuie să câştige patru meciuri pentru a reuşi să cucerească medalia de aur pe care o aşteaptă toată lumea.

Elevul lui Ioan Dragoş a reuşit să treacă cu brio de primele două înfruntări, reuşind să câştige primul meci în faţa unui orădean, pentru ca ieri seară,  Magdaş să obţină calificarea în semifinale după victoria unui sportiv din Târgu Mureş. Astfel, calificat în “careul de aşi” al categoriei sale, pugilistul de la CSM Zalău are deja asigurată medalia de bronz şi va boxa în această seară pentru un loc în marea finală.

Şi Darius Forai a reuşit să se califice în semifinalele competiţiei, după ce a trecut de un sportiv din Târgu Mureş. La fel ca şi în cazul lui Magdaş, Forai are asigurată medalia de bronz şi va boxa tot în cadrul galei din această seară pentru un loc în finală.

Din păcate, Adrian Rus a pierdut împotriva unui pugilist din Bacău şi a fost eliminat din competiţie.

1252 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX