Connect with us

HANDBAL

Misiune imposibilă pentru junioarele II de la CSS Zalău la Baia Mare


Chiar dacă au mers de la egal la egal cu handalistele de la CS Marta, elevelui lui Dan Pavel nu au reuşit să ţină pasul până la final


Junioarele II de la CSS Zalău au avut parte de un început foarte bun în acest sezon, reuşind să se impună în deplasarea de la ACS Alpha Oradea.

Însă, din păcate, nu a putut lega victoriile şi în runda următoare s-a văzut învinsă de CS Seini, chiar pe teren propriu, într-un joc foarte echilibrat.

După ce în etapa a III-a, CSS Zalău a stat, în runda a IV-a, ce s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute, sălăjencele s-au deplasat la Baia Mare, pentru duelul cu CS Marta, o echipă cu pretenţii în acest sezon.

Jocul a început foarte bine pentru sălăjence, care au ţinut piept băimărencele, în primul sfert de oră, scorul fiind echilibrat, cele două echipe mergând cap la cap. Din păcăte, au urmat două eliminări de două minute pentru Laura Groza, iar acel echilibru s-a rupt, gazdele desprinzându-se pe tabelă.

La pauză, CS Marta Baia Mare avea avantaj de 7 goluri, scor 22 – 15. În partea secundă, băimărencele au reuşit să se desprindă şi mai mult pe tabela de marcaj, la final înregistrându-se o diferenţă de 9 goluri.

“Am început bine în prima etapă şi am câştigat la Oradea. În etapa a doua, am pierdut cu CS Seini, însă ei au folosit jucătoare care nu erau de vârsta corespunzătoare şi până la urmă, partida aceea am câştigat-o tot noi. Din păcate, din etapa a II-a, Daria Rus s-a accidentat destul de grav şi nu am mai putut să o folosim. Oricum, nu acesta este motivul pentru care am pierdut cu Seini şi cu Baia Mare, însă este o pierdere importantă. La Baia Mare am început bine şi am mers de la egal la egal în primul sfert de oră. După două eliminări ale lui Groza, jocul s-a rupt şi băimărencele s-au desprins la 6-7 goluri diferenţă şi a fost mai greu să revenim”, ne-a spus antrenorul Dan Pavel.

Pentru acest sezon, obiectivul celor de la CSS Zalău este calificarea la Turneul Speranţelor, acolo unde vor ajunge ocupantele locurilor 4, 5 şi 6 din fiecare serie, în timp ce locurile 1, 2 şi 3 vor ajunge la Turneul Valoare. Chiar dacă se confruntă cu probleme de lot, antrenorul junioarelor II este încrezător că este un obiectiv ce poate fi îndeplinit.

“Avem doar 12 – 13 jucătoare în lot şi este foarte greu să ducem un campionat cu un asemenea lot redus. Mai mici nu avem voie să folosim, mai mari nici nu se pune problema. Obiectivul nostru este să terminăm pe unul dintre locurile 4 – 6 şi să ne calificăm la turneul Speranţelor, ceea ce cred că este un obiectiv de îndeplinit, sperăm că va fi bine. Cel mai important este ca fetele să crească în valoare şi să îşi dorească să progreseze”, a încheiat Dan Pavel.


CS Marta Baia Mare – CSS Zalău 38 – 29 (22 – 15)

CSS Zalău: Camelia Gorgan – Laura Groza (10 goluri), Delia Iepan (8), Elisabeta Crişan (7), Egri Anna (2), Emanuela Zahorte (1), Veres Krisztina (1), Denisa Varga, Andra Suciu, Denisa Mureşan şi Gaspar Viktoria. Antrenor: Dan Pavel


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL