Connect with us

FOTBAL

Viitorul Zalău face legea la juniori D cu ambele echipe!


Atât Viitorul I, cât şi Viitorul II au maxim de puncte după trei etape şi ocupă primele două locuri în clasament


Campionatul de la juniori D a programat săptămâna trecută etapa a III-a, rundă în care ambele echipe de la Viitorul Zalău şi-au continuat forma foarte bună. Dacă prima echipă s-a impus la o diferenţă de patru goluri în deplasarea de la Sportul Şimleu şi echipa secundă a avut câştig de cauză în disputa de pe teren propriu cu CSS Zalău. Viitorul Zalău pare să facă legea în acest campionat, având în vedere că ambele echipe au punctaj maxim şi sunt pe primele două locuri.

După două victorii, Silvania Cehu Silvaniei a remizat în deplasarea de la Atletic Zalău, dar echipa condusă de Horaţiu Bogar îşi continuă forma bună şi ocupă locul 3, fiind neînvinsă.  Ultimul joc al rundei de la juniori D a avut loc la Nuşfalău, unde Rapid Jibou a câştigat la o diferenţă de trei goluri în faţa celor de la CS Barcău şi în urma acestui rezultat, jibouanii au ajuns pe locul 4.

La juniori E, miercurea trecută s-a jucat restanţa dintre Viitorul Zalău şi CS Atletic, iar Atletic a avut câştig de cauză şi s-a impus tocmai pe terenul rivalei. Sâmbătă, formaţia pregătită de Claudiu Cornaci a surclasat şi Viitorul II, astfel că a devenit lider cu maxim de puncte.  Neînvinsă la această categorie continuă să fie Sportul Şimleu, după ce şimleuanii au trecut la o diferenţă de două goluri de Rapid Jibou.  Luni a avut loc şi ultima partida din această rundă, confruntarea dintre Victoria Zalău şi Viitorul Zalău, meci în care echipa lui Dan Lucaciu a câştigat fără probleme, la o diferenţă de 11 goluri, însă cu toate acestea rămâne la 3 puncte în spatele liderului.

Rezultatele etapei, clasamentele şi programul rundei următoare, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL