Connect with us

ALTE SPORTURI

Luptătorii Denisa Paşcalău, Adalin Tarba, Sebastian Ghirean şi Ionuţ Chiorean, campioni zonali. REZULTATELE COMPLETE


Nu mai puţin de 8 sportivi de la CSS Zalău au urcat pe podium la faza zonală a Campionatului Naţional de juniori III şi IV de la Râşnov, iar 10 s-au calificat la faza finală programată la Oneşti


Micii luptători de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău au intrat hotărâţi pe saltea la faza zonală a Campionatului Naţional de juniori III şi IV de la Râşnov (jud. Braşov).

La zonala considerată cea mai puternică dintre cele patru desfăşurate în weekend-ul trecut, au participat sportivi din judeţele Braşov, Mureş, Covasna, Harghita şi Sălaj.

Judeţul nostru a fost reprezentat cu brio de o delegaţie în care s-au aflat 15 luptători de la CSS Zalău, pregătiţi de profesorii Gheorghe Panc şi Ioan Călian. După lupte încinse, 10 dintre sportivi au urcat pe podium şi s-au calificat la faza naţională programată în perioada 30 octombrie – 4 noiembrie la Oneşti (în lupta pentru medalii s-au calificat patru sportivi de la fiecare catgorie).

“Cam acesta este primul concurs de verificare de după vacanţă. Copiii au avut o prestaţie bună şi avem speranţe pentru Naţionalele de la Oneşti, acolo unde am putea câştiga câte o medalie, atât la juniori III, cât şi la juniori IV”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Panc.

Până la Campionatul Naţional de la Oneşti, secţia de lupte libere de la CSS va fi implicată în competiţiile pe echipe. Astfel, la finalul săptămânii viitoare, la Târgovişte va avea loc al doilea turneu de calificare al Campionatului Naţional de echipe cadeţi.

La primul turneu, desfăşurat tocmai la Zalău, cadeţii de la CSS Zalău s-au clasat pe locul 3. Mai apoi, peste două săptămâni, va veni rândul echipei de  juniori I să intre în competiţie, cu ocazia celui de al doilea turneu de calificare lal Naţionale pe echipe de juniori mari, care se va desfăşura la Bucureşti.

La primul turneu, care a avut loc la Câmpulung Muscel, zălăuanii s-au clasat pe locul 1. Şi în competiţiile pe echipe, CSS Zalău speră la o medalie cât mai strălucitoare la echipa de juniori, dar şi la un bronz pentru echipa de cadeţi.


Sportivii de la CSS Zalău clasaţi pe primele patru locuri la faza zonală:

Juniori III: 

Cat. 72 kg: Denisa Paşcalău – locul 1

Cat. 60 kg: Adalin Tarba – locul 1

Cat. 85 kg: Sebastian Ghirean – locul 1

Cat. 72 kg: Bogdan Lazăr – locul 2

Cat. 60 kg: Vlad Sârcă – locul 3

Cat. 67 kg: Paul Purcăraş – locul 3

Juniori IV:

Cat. 29 kg: Ionuţ Chiorean – locul 1

Cat. 26 kg: George Prodan – locul 2

Cat. 72 kg: Sorin Ardelean – locul 4

Cat. 42 kg: Rareş Bărburaş – locul 4


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI