Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, pe locul 7 în Liga Naţională


Formaţia zălăuană a ajuns la 7 puncte acumulate în cinci runde, dar a reuşit să îşi îmbunătăţească şi golaverajul care acum este pe plus


HC Zalău a avut un program destul de greu în primele cinci etape, în care a întâlnit şi cele mai galonate echipe din campionat, CSM Bucureşti şi SCM Rm. Vâlcea. În aceste jocuri a fost greu ca echipa lui Tadici să emită pretenţii, dar în jocurile celelalte s-a descurcat destul de bine şi a strâns 7 puncte cu CSM Galaţi, Dunărea Brăila şi CSM Roman.

În meciul de joia trecută, gruparea de sub Meseş a obţinut şi cea mai clară victorie reuşind să învingă CSM Roman la 10 goluri diferenţă.

Cele 3 puncte au ajutat Zalăul să urce în clasament până pe locul 7, dar cu această ocazie, zălăuancele şi-au îmbunătăţit şi golaverajul, care după cinci runde este pe plus, 123 de goluri marcate şi 119 primite.

Tot cu şapte puncte mai se află Minaur Baia Mare şi CSM Slatina, însă HC Zalău are un golaveraj superior acestor grupări. Să mai spunem că următorul meci din campionat pentru HC Zalău va fi în deplasarea de la Măgura Cisnădie.

Această partidă urma să se joace pe 21 octombrie, însă la data respectivă HC Zalău joacă returul cu Borussia Dortmund. Foarte probabil, partida va avea loc miercurea viitoare, pe 17 octombrie, la Cisnădie.

653 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL