Connect with us

Ştiri din Sălaj

TRAGEDIE. Un bărbat a murit strivit de tractor. Intervenţia elicopterului SMURD a fost în zadar. FOTO


Aflat la pădure, sălăjeanul s-a răsturnat cu tractorul şi a rămas imobilizat sub greutatea imensă a utilajului. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedat


Un eveniment grav s-a petrecut miercuri la amiază în apropiere de oraşul Cehu Silvaniei, mai exact în localitatea Noţig.

Astfel, un bărbat în vârstă de 71 de ani din localitate a plecat la pădure cu tractorul. La un moment dat, utilajul s-a răsturnat şi şoferul a rămas blocat sub greutatea tractorului.

A fost apelat numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie de la poliţie, ambulanţă şi pompieri. Este vorba despre un echipaj al Poliţiei Cehu Silvaniei, o autospecială de la Garda Cehu Silvaniei şi două ambulanţe cu medic, una de la Zalău şi una de la Cehu Silvaniei.

Bărbatul era în stare de inconştiienţă şi se afla în stop cardiorespirator în momentul sosirii echipajelor de intervenţiei. Medicii au început imediat să efectueze manevrele de resuscitare.

La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD, care participa la un exerciţiu la Zalău.

Din păcate, vârstnicul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Asemenea cazuri tind să devină la ordinea zilei, iar din păcate, tot mai mulţi sălăjeni sfârşesc zdrobiţi de tractor. Ultimul caz de acest gen a avut loc doar în urmă cu aproximativ trei săptămâni, detalii de la acel eveniment găsiţi AICI.

17344 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj