Connect with us

FOTBAL

Adrian Dregan, decisiv la Cosniciu!


Nou-promovata a obţinut a doua victorie din Liga a IV-a, după ce a trecut de Olimpic Bocşa, la capătul unui joc disputat, în care cele 3 puncte au fost “salvate” pe final de Adrian Dregan


Chiar dacă în debut de campionat, Steaua Cosniciu a câştigat cu Flacăra Halmăşd şi cu CS Crasna, până la urmă aceste rezultate s-au anulat. Meciul de la Halmăşd a fost pierdut la “masa verde”, iar cum CS Crasna s-a retras, acel rezultat s-a şi şters.

În aceste condiţii, nou-promovata a avut doar 3 puncte după cinci etape, însă şi-a îmbunătăţit situaţia din clasament, după jocul cu Olimpic Bocşa. Altădată, acest joc a fost un derby pentru primele locuri din Liga a V-a, dar şi acum în eşalonul superior a fost o partidă disputată.

Deşi au fost ocazii de ambele părţi, primul gol s-a marcat în minutul 27, prin Cătălin Pop, după o contră. Gazdele au fost mai determinate, iar după şase minute şi-au mărit avantajul după ce la rampă a ieşit Adrian Dregan.

La cum au decurs ostilităţile, părea greu de crezut că Steaua Cosniciu mai poate avea probleme în acest joc, dar când nu se aştepta, Olimpic a egalat, însă cu mare ajutor din partea lui Nicu Seutea, pe care mingea l-a lovit în cap şi a intrat în poartă!

Acest gol a dat curaj echipei vizitatoare, iar în partea secundă au fost multe momente când formaţia lui Ioan Barou a dominat şi a avut ocazii bune.

Până la urmă a venit şi golul de 2 – 2, după o fază discutabilă, în care oaspeţii au primit  un corner contestat de gazde. În timp ce jucătorii de la Steaua Cosniciu cereau explicaţii arbitrului, jocul s-a reluat rapid, iar mingea a ajuns la Cosmin Cozma care din faţa porţii a marcat!

Jocul părea că se îndreaptă spre un rezultat de egalitate, iar cu acest rezultat a părut mulţumită Olimpic Bocşa. Nu şi Steaua Cosniciu, care a dat lovitura în ultimele minute prin Adrian Dregan, cel care a făcut 3 – 2, deşi în acest joc, experimentatul jucător a evoluat cu o întindere.

“În acest început de campionat am fost cea mai dezavantajată echipă, fiindcă am jucat în trei deplasări. În plus, am pierdut şi 6 puncte, după jocurile cu CS Crasna şi Flacăra Halmăşd. Este foarte important că am câştigat meciul cu Bocşa, dar am avut probleme în acest joc, mai ales în partea secundă. În continuare întâlnim adversari mai accesibili şi pentru noi este o oportunitate să mai strângem puncte”, a spus conducătorul Radu Chiorean.


Steaua Cosniciu – Olimpic Bocşa 3 – 2 (2 – 1)

Au marcat: Cătălin Pop (‘27) şi Adrian Dregan (‘33 şi 88), respectiv Nicu Seutea (‘36-aut.) şi Cosmin Cozma (‘68)

Steaua: Doru Opriş – Florin Chiş, Nicu Seutea, Adrian Dregan (cpt.), Ioan Ardelean, Sorin Dregan, Alexandru Stan, Gaspar Zsolt, Tudor Brîndea (‘73 Septimiu Şumălan), Cătălin Pop (‘90 Paul Coman) şi Marius Bădăcean.  Rezerve: Titus Balog - Adrian Tarce, Gavril Tămaş, Ionuţ Duma şi Dan Puşcaş. Delegat: Radu Chiorean

Olimpic: Ioan Barou – Adrian Bob (‘46 Balla Tibor), Cosmin Cozma, Răzvan Gorgan, Rareş Bărnuţiu (‘83 Cătălin Pop), Dacian Iacob (‘46 Sergiu Oros), Gabriel Cighi, Uszkai Bela, Radu Puşcaş (‘66 Claudiu Mărcuş), Cosmin Sabou (cpt.) şi Sergiu Păcurar. Rezervă: Sergiu Ilea.  Delegat: Ioan Mărcuş

Au arbitrat: la centru: David Sacota (Peceiu), asistenţi: Lorand Demeter (Zalău) şi Călin Argyelan (Suplacu de Barcău)

Observator AJF: Vasile Olar (Şimleu Silvaniei)

Jucătorul meciului: ADRIAN DREGAN


 

1848 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL