Connect with us

HANDBAL

Victorie categorică pentru junioarele III de la CSS Zalău


Micuţele handbaliste pregătite de Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae au reuşit să se impună la scor pe terenul celor de la ACS Alpha Oradea


În runda precedentă, CSS Zalău a fost protagonista unui joc de “infarct” cu CSS Viitorul Cluj. În faţa a peste 100 de spectatori aflaţi în tribunele sălii de sport a Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu”, elevele Gabrielei Muntean şi a Ralucăi Nicolae au reuşit să revină pe final, obţinând primul punct din acest sezon.

Acea revenire şi faptul că au cucerit primul punct din noua stagiune le-a dat aripi micuţelor handbaliste, care s-au deplasat pline de încredere la Oradea, pentru jocul cu ACS Alpha din etapa a IV-a.

Chiar dacă Gabriela Muntean nu a putut face deplasarea, alături de fete a fost Raluca Nicolae, cea care le-a încurajat şi motivat cu brio pe micuţele sale eleve.

Cu toate că meciul a început destul de echilibrat, după şapte minute de joc, scorul fiind egal, 1 – 1, uşor-uşor CSS Zalău s-a instalat la conducerea jocului şi s-a desprins pe tabelă. După alte şapte minute de joc, sălăjencele având avantaj de cinci goluri, 2 – 7.

Bihorencele au mai redus din handicap, scor 4 – 8, după care a urmat o serie de 8 goluri consecutive, scor 4 – 16!!! Până la pauză, gazdele au reuşit să mai reducă din handicap, iar diferenţa a fost de doar 11 goluri.

După revenirea de la cabine, jocul a continuat în aceeaşi manieră, CSS Zalău fiind mereu la conducerea partidei, iar diferenţa de pe tabelă dintre  cele două echipe creştea considerabil. În final, sălăjencele s-au impus la 17 goluri diferenţă, obţinând prima victorie stagională.

“Datorită faptului că au avut un meci pierdut la limită şi un egal, la Oradea, fetele s-au mobilizat foarte bine. În primul rând, au ascultat toate indicaţile tactice pe care le-am dat şi s-a văzut în teren că şi-au dorit foarte mult să câştige şi să demonstreze că valoarea lor nu este cea din etapele trecute. Pe această cale, chiar ţin să le felicit pe toate, pentru modul cum au luptat. S-a văzut că sunt foarte unite. Sunt foarte mulţumită de ele, mai ales că am rulat tot lotul pe care l-am avut la dispoziţie pentru acest joc”, ne-a declarat Raluca Nicolae.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 10 octombrie.


ACS Alpha Oradea – CSS Zalău 17 – 34 (7 – 18)

CSS Zalău: Ştefania Mocuţ, Maya Pop – Antonia Ţurcaş (9 goluri), Mara Pop (8), Karina Ghinea (7), Beatrice Roş (5), Veres Krisztina (3), Bianka Baczo (1), Daria Gîrbouan (1), Ana-Maria Lungu, Denisa Pop, Miruna Labo, Paula Maliţa şi Andra Suciu. Antrenor: Gabriela Muntean. Antrenor secund: Raluca Nicolae


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL