Connect with us

FOTBAL

Juniorii A de la Atletic Zalău au câştigat şi în deplasarea de la Luceafărul Oradea


CS Atletic are un start perfect în sezonul regulat, iar după o victorie la scor cu LPS Satu Mare, formaţia antrenată de Claudiu Cornaci a câştigat şi la Oradea. Cu maxim de puncte, zălăuanii sunt pe locul doi, la egalitat cu liderul CSS 2 Baia Mare


Dacă în etapa preliminară nu a putut emite pretenţii la primul loc, CS Atletic Zalău se gândeşte să atace prima poziţie în campionatul regulat. După două etape, juniorii A sunt în grafic şi au maxim de puncte, iar victoria la scor cu LPS Satu Mare nu a fost o întâmplare, deoarece zălăuanii au câştigat şi în runda a doua. De data aceasta, pe teren străin, la Luceafărul Oradea, unde gruparea de sub Meseş a deschis scorul repede prin Adelin Moroşan, care a driblat fundaşii, dar şi portarul şi a înscris fără probleme. Prima repriză a fost controlată în mare parte de echipa lui Claudiu Cornaci, însă înainte de pauză, gazdele au reuşit egalarea dintr-un penalty.

S-a intrat cu 1 – 1 la vestiare, dar la reluare şi-a intrat în rol Cristian Mureşan, care şi-a adus echipa în avantaj, după o acţiune personală. După niciun sfert de oră, tot Cristian Mureşan a ieşit din nou la rampă şi a marcat cu un şub bun de la aproximativ 16 m. Soarta învingătoarei era deja decisă, iar formaţia sălăjeană nu a mai forţat, în timp ce Luceafărul Oradea a pus în pericol poarta adversă, dar până la final a marcat doar un gol, când mai erau de jucat doar câteva minute. S-a terminat 2 – 3, iar CS Atletic Zalău este pe val şi se află la egalitate de puncte cu liderul CSS 2 Baia Mare.

“Chiar dacă diferenţa a fost doar de un gol, am câştigat meritat acest joc. Băieţii au jucat foarte bine şi sperăm să ne continuăm forma bună şi peste două săptămâni, când vom juca acasă cu Cil Sighetu Marmaţiei. Cred că ne putem bate la primul loc cu cei de la CSS 2 Baia Mare”, a spus antrenorul Claudiu Cornaci.

Luceafărul Oradea – Atletic Zalău 2 – 3 (1 – 1)

Au marcat: Cristian Mureşan (2) şi Adelin Moroşan

CS Atletic: Mădălin Şandor – Raul Moldovan, Olimpiu Ardelean, Alin Chende, Dănuţ Roşca, Florin Pop, Andrei Şumlea, Raul Irimeş, Adelin Moroşan, Cristian Mureşan şi Alin Lazăr. Au mai evoluat: Dragoş Pop, Laurenţiu Chiş şi Alexandru Taloş. Antrenor: Claudiu Cornaci

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL