Connect with us

BOX

Pugiliştii de la CSM Zalău boxează cu gândul la medalii la Naţionale


Clubul zălăuan a deplasat un lot de trei sportivi, alături de maestrul Ioan Dragoş la Campionatul Naţional de Tineret de la Târgu Mureş, obiectivul fiind cucerirea a cel puţin două medalii


Secţia de box de la CSM Zalău este una dintre cele mai prolifice de la clubul de la poalele Meseşului, pugiliştii adunând medalii peste medalii de-a lungul anilor.

În această săptămână, pugiliştii doresc să-şi îmbunătăţească zestrea de medalii, având în vedere că în aceste zile participă la Campioantul Naţional de Tineret, la Târgu Mureş.

Pentru această competiţie, clubul zălăuan a deplasat un lot format din trei sportivi, Paul Magdaş (91 kg), Darius Forai (+91 kg) şi Adrian Rus (75 kg), aceştia fiind însoţiţi de maestrul Ioan Dragoş. Celălalt antrenor de la CSM Zalău, Adrian Popuţea, a rămas în judeţul Sălaj, acolo unde se va ocupa de pregătirea sportivilor de la cele două secţii ale clubului, din Zalău şi din Şimleu Silvaniei.

Să spunem că obiectivul zălăuanilor la această competiţie este cucerirea a cel puţin două medalii.

Evenimentul a început marţi dimineaţa, la ora 8.00, când a avut loc vizita medicală şi proba cântarului, pentru ca după-masă, de la ora 17.00 să înceapă şi prima gală, în cadrul căreia va debuta şi Paul Magdaş, împotriva unui sportiv de la Gym Mar Strong Oradea.

De menţionat este faptul că pugilistul sălăjean evoluează la cea mai aglomerată categorie, alături de alţi 13 sportivi.

Ceilalţi doi sportivi vor intra în competiţie miercuri, urmând ca Darius Forai să boxeze împotriva unui sportiv din Târgu Mureş, în timp ce Adrian Rus să lupte cu un sportiv din Bacău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX