Connect with us

DIVERSE

Meci de gală la Hereclean. GALERIE FOTO

Cu ocazia manifestăriile omagiale de la Guruslău, iubitorii sportului au putut să vadă şi alte demonstraţii de karate şi echitaţie

Comuna Hereclean s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare, în week-end-ul trecut, când au avut manifestăriile omagiale de la Guruslău. Iubitorii sportului au fost primii care au început sărbătoarea. Astfel, sâmbătă seară, formaţia locală – Unirea Hereclean (Liga a V-a) a jucat un meci amical cu fruntaşa judeţului Arad – Crişul Chişineu Criş.

 

Totul a fost organizat de Primărie, împreună cu un fiu al satului – Gomboş Karoly, nimeni altcineva decât finanţatorul echipei din Arad! Plecat de mult din satul Panic, Gomboş a devenit un important om de afaceri în orăşelul de pe Crişul Alb. El a dorit s-a aducă echipa sa pe locurile natale, astfel că delegaţia din Arad a numărat peste 40 de oameni!

 

Sigur, diferenţa de valoare dintre cele două formaţii a fost netă de partea arădenilor, care l-au avut în ofensivă şi pe Flaviu Băd – fostul atacantul al lui Poli Timişoara! Scorul final nici nu contează, spectacolul a fost de toţi banii, meciului jucându-se la moderna Bază sportivă “Viitorul” din Hereclean, în nocturnă, în faţa a peste 100 de fani, veniţi de la Panic cu fulare şi trompete, care au încurajat ambele formaţii!

 

Repriza a III-a a avut la Căminul cultural de la Panic, unde bogracs-ul a fost un deliciu, iar petrecerea a trecut bine de miezul nopţii, pe ritmul muzicii populare ale interpretului Marius Păcurar.

 

Duminică, sărbătoarea s-a mutat la Guruslău, unde, pe lângă mici, bere şi muzică populară (VIP fiind dejeanul Daniel Ursu), publicului a văzut şi demonstraţii de echitaţie şi  karate tradiţional. În rol de “karateka” au fost sportivii de la CS Terra Kid Zalău, împreună cu Iulia Cliţan şi Marc Crecan, proaspeţi medaliaţi la Campionatul European, din Polonia.  Călin ONICAŞ

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE