Connect with us

FOTBAL

Sud-americanii din lotul Voinţei Livezile puteau ajunge la Zalău!

Rodriguez Nunez şi Almiron Alan au fost propuşi pentru FC Zalău, însă din motive financiare, gruparea de la poalele Meseşului nu i-a putut coopta în lot

În prima etapă din returul campionatului, FC Zalău a fost învinsă surprinzător pe teren propriu de Voinţa Livezile. Trei din cele patru goluri încasate de zălăuani au fost marcate de cei doi sud-americani, Rodriguez Nunez şi Almiron Alan. Rodriguez a “bifat” o dublă în poarta apărată de Claudiu Chiş, în timp ce Almiron a reuşit şi el un gol. Ei bine, cei doi jucători de culoare puteau ajunge în curtea lui FC Zalău, în pauza de iarnă.

Însă din motive financiare, clubul zălăuan nu şi-a permis achiziţionarea celor doi tineri jucători. “Cei doi jucători de la Voinţa Livezile, Rodriguez şi Almiron puteau fi în lotul nostru. Impresarul care i-a adus în România i-a propus pentru FC Zalău, însă din cauza bugetului restrâns nu ne-am putut permite să-i aducem la echipă. La Voinţa Livezile, au salarii de peste 400 euro, cea ce noi deocamdată nu ne putem permite”, ne-a declarat Ioan Morar.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL