Connect with us

HANDBAL

FOTO. Egal spectaculos pentru junioarele III de la CSS Zalău


Elevele Gabrielei Muntean au reuşit să revină pe finalul partidei cu CSS Viitorul Cluj şi au obţinut un punct important


Sâmbătă, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău a avut loc meciul dintre CSS Zalău şi CSS Viitorul Cluj, meci contând pentru etapa a III-a din cadrul Campionatului Naţional de Handbal la categoria de vârstă juniore 3.

După un debut promiţător în care a ţinut piept  mult mai titrate CS Phoenix Baia Mare, CSS Zalău a avut o sincopă în etapa trecută pe terenul celor de la CSS 2 CNE Baia Mare, pierzând fără drept de apel disputa cu băimărencele.

Acel eşec usturător le-a făcut pe fete dornice să le arate tuturor că a fost doar un accident şi ce prilej mai bun, decât jocul de pe teren propriu cu CSS Viitorul Cluj.

Cu toate acestea, clujencele au început mai bine şi s-au aflat în permanenţă în avantaj în prima repriză. De altfel, la pauză, gruparea din judeţul vecin avea avantaj de patru goluri, scor 15 – 11.

Însă, în partea secundă, motivate serios la pauză de antrenoarele Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae, micuţele handbaliste au avut “o altă faţă”. Încet-încet, zălăuancele au început să recupereze din handicap şi chiar să egaleze la 17.

Din păcate, CSS Viitorul Cluj a reuşit să se desprindă din nou la trei goluri diferenţă 18 – 21 şi totul părea că se îndreaptă spre încă un eşec al junioarelor de la CSS Zalău. Însă, Karina Ghinea şi compania au avut o altă părere şi pe finalul jocului, pe fondul concentrării maxime, zălăuancele au reuşit să egaleze la 22, acesta fiind de altefel şi rezultatul final al jocului.


CSS Zalău – CSS Viitorul Cluj 22 – 22 (11 – 15)

CSS Zalău: Ştefania Mocuţ, Ana Serencu, Maya Pop – Karina Ghinea (7 goluri), Mara Pop (6),  Antonia Ţurcaş (3), Denisa Ghiulea (2), Beatrice Roş (1), Andra Suciu (1), Bianka Baczo (1), Veres Krisztina (1), Paula Baliţa, Miruna Labo, Daria Gîrbouan şi Alexandra Ţap. Antrenor: Gabriela Muntean. Antrenor secund: Raluca Nicolae


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL