Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău, doar o victorie la turneul de la Craiova


Formația zălăuană a înregistrat primele înfrângeri din perioada de pregătire și a pierdut cu SCMU Craiova, dar și cu Steaua București, iar singura victorie s-a înregistrat în meciul cu Universitatea Cluj


Cu o săptămână înainte de startul sezonului, Volei Municipal Zalău a participat la ultimul turneu de verificare, Memorialul ”Radu Zamfirescu” de la Craiova. Dacă până acum în perioada de pregătire a înregistrat doar victorii, Volei Municipal Zalău a trebuit să se recunoască și învinsă, la turneul de la Craiova, însă nu o dată ci de două ori.

În primul meci cu oltenii, zălăuanii au fost fără reacție și au pierdut în trei seturi, după care s-au duelat cu Steaua, însă chiar dacă elevii lui Nikolay Jeliazkov au condus cu 2 – 0, nu au știut să gestioneze situația până la final și Steaua a revenit, astfel că a câștigat cu 3 – 2!

Gruparea de sub Meseș a avut unele probleme și în partida cu ”U” Cluj și a cedat în primul set, dar până la urmă și-a revenit la timp și a câștigat următoarele trei seturi. În acest meci, formația sălăjeană a obținut și prima victorie din cadrul turneului.

Acum, sălăjenii se concentrează și pentru debutul în campionat, urmând să susțină primul meci din Divizia A1 pe 14 octombrie, acasă cu Explorări Baia Mare

Rezultatele înregistrate de formația zălăuană:

SCMU Craiova – Volei Municipal Zalău 3 – 0 (14, 21, 18)

Steaua București – Volei Municipal Zalău 3 – 2 (-25, -27, 27, 18, 10)

Volei Municipal Zalău – ”U” Cluj 3 – 1 (-20, 12, 17, 15)

 

Mai multe amănunte, în ediția tipărită a ziarului de miercuri 

1118 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1