Connect with us

FOTBAL

CS Atletic Zalău, sancţionată de FRF!


În urma şedinţei Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, au fost analizate evenimentele petrecute la meciul cu Luceafărul Oradea, iar clubul Atletic Zalău a fost sancţionat cu o penalitate de 500 de lei. Totodată sancţiuni au mai primit atât directorul executiv Călin Puşcaş, cât şi antrenorul Claudiu Cornaci


Meci cu “scântei” desfăşurat în urmă cu aproape o lună de zile, între CS Atletic Zalău şi Luceafărul Oradea.

La partida respectivă, oficialii de la formaţia zălăuană au avut multe nemulţumiri legate de arbiraj, iar pe parcursul meciului de juniori A, directorul executiv Călin Puşcaş a fost eliminat de pe banca tehnică, pentru proteste.

Proteste şi cuvinte „grele” la adresa arbitrilor au mai fost şi în timpul meciului de juniori B, dar şi după terminarea lui, când brigada de arbitri a acuzat că gazdele le-ar fi înţepat cauciucurile de la maşină!

Toate cele întâmplate la Zalău au fost consemnate de către arbitru într-un raport suplimentar, care a fost trimis la Federaţia Română de Fotbal.

Cazul a fost analizat săptămâna trecută de către  Comisia de Disciplină din cadrul FRF, iar CS Atletic Zalău s-a ales cu sancţiuni.

Clubul a primit o sancţiune de 500 de lei pentru slaba organizare, dar  au mai fost traşi la răspundeşe şi doi oficilai de la gruparea zălăuană.

Directorul executiv Călin Puşcaş a fost sancţionat cu 500 lei, dar a primit şi o suspendare de trei etape.

Totodată, antrenorul Claudiu Cornaci – care a fost trecut delegat la partida respectivă – a primit şi el o “amendă” în valoare de 500 de lei.

Totalul sancţiunilor primite de CS Atletic Zalău  se ridică la suma de 1.500 de lei.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 3 octombrie.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL